Manisa'da Bugün

Gördes AAT’nin altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı

MANİSA

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes atıksu arıtma tesisinin altyapı çalışmaları kapsamında yürütülen 14 kilometrelik yağmursuyu ve kanalizasyon hattı döşemelerinde sona geldi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes atıksu arıtma tesisinin altyapı çalışmaları kapsamında yürütülen 14 kilometrelik yağmursuyu ve kanalizasyon hattı döşemelerinde sona geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’te inşa edilen Atıksu Arıtma Tesisi’nin verimli şekilde hizmet verebilmesi için altyapı çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yüzde 60 oranında tamamlanan tesise ait altyapı çalışmaları kapsamında yağmursuyu ve kanalizasyon hattı döşeme işlerinde sona yaklaşıldı. MASKİ ekipleri, karayolu geçişlerinde yatay delgi çalışmasına başladı. Toplam 14 kilometre uzunluğundaki hat döşeme çalışmaları sayesinde, atıksuların şehir şebekesinden sağlıklı bir şekilde tesise intikali gerçekleştirilecek.

Gördes, atıksu kirliliğinden kurtulacak

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Gördes’e inşa edilen atıksu arıtma tesisi ile ilçenin atıksu kirliliğinden kurtulacağını ifade ederek, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 17 ilçemizi baştan aşağıya yeniliyoruz. Gördes ilçemizde de inşa ettiğimiz atıksu arıtma tesisine bağlanacak hat çalışmalarımızda sona geldik. Şuan ekiplerimiz yatay delgi çalışmalarını yapıyor. Çalışma tamamlandığında kanalizasyon ve yağmursuyu hatları yatay delgi içerisinden korunaklı şekilde geçecek” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.