Manisa'da Bugün

Manisa’da 133 çocuk 107 koruyucu ailenin yanında

MANİSA

Manisalı koruyucu aileler Vali Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan Manisa’da 107 koruyucu ailenin yanında 133 çocuğun bulunduğunu söyledi.Manisa Aile...

Manisalı koruyucu aileler Vali Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan Manisa’da 107 koruyucu ailenin yanında 133 çocuğun bulunduğunu söyledi.
Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan’ın eşlik ettiği ziyarete koruyucu aileler Mehmet Çavuşoğlu, Mehmet Ali Kışla, Mustafa Şahintepe ve Canan Turan Arabacı katıldı.
Koruyucu ailelerden Mehmet Çavuşoğlu ziyarette Vali Güvençer ile hem tanışmak hem de ‘hayırlı olsun’ demek için geldiklerini belirterek kendisinin 2 çocuğu bulunduğunu, 2 çocuğa da koruyucu aile olarak sahip çıktıklarını söyledi. Yetime sahip çıkmanın hem dini hem de toplumsal açıdan önemli olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, Manisalıları koruyucu aile olmaya davet etti.
Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan da temel hedeflerinin korunmaya muhtaç çocukların yurt ve yuvalardan ziyade, sevgi ve şefkat ile aile sıcaklığında büyümeleri olduğunu söyleyerek, Manisa’da 107 koruyucu aile yanında 133 çocuk bulunduğunu bildirdi.
Vali Güvençer de koruyucu aileler ile tanışmaktan ve kendilerini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, koruyucu aile olarak çok hayırlı bir iş yaptıklarını söyledi.
Ziyarette Manisalı koruyucu aileler Vali Güvençer’e lale figürlü cam biblo hediye etti.

Mesir Sulama Birliğinden Vali Güvençer’e ziyaret
Koruyucu ailelerin ardından Vali Güvençer Mesir Sulama Birliği Başkanı İsmet Apak ve Başkan Yardımcısı Şeref Gezek’i de makamında ağırladı.
Mesir Sulama Birliği Başkanı İsmet Apak Vali Güvençer’e kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek ‘hoş geldiniz’ ziyaretinde bulunmak istediklerini belirtti. Ziyarette Mesir Sulama Birliği hakkında bilgi veren Apak, Birliğin 1997 yılında kurulduğunu ve su kaynaklarını ihtiyacı olan birlik üyelerine imkanlar dahilinde dağıtmaya çalıştıklarını kaydetti.
Vali Güvençer de ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, bereketli Gediz Ovası’na sahip Manisa’da çiftçilerin çok çeşitli ürünler yetiştirdiğini, suyun da israf edilmeden en iyi verimi alacak şekilde kullanılmasının önemine dikkat çekti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.