Manisa'da Bugün

Manisa’da şehitliklere bakım

MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Manisa Garnizon Şehitliği’nde ve il genelindeki şehitliklerde temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı,...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Manisa Garnizon Şehitliği’nde ve il genelindeki şehitliklerde temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Şehzadeler ilçesinde bulunan Garnizon Şehitliği’nde ve il genelindeki şehitliklerde temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi, çiçeklerle süsledi. Yapılan bakım çalışmalarını Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır yerinde inceledi. Çakır, “Ülkemizin manevi değerleri olan, bu vatanı savunmak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kabrini onların şanına yaraşır bir hale getirmek bizim boynumuzun borcu. Bu anlamda Garnizon Şehitliğimizde ve il genelindeki şehitliklerimizde de mezarların temizliğini, bakımlarını yapıyor, çiçeklerle süslüyoruz. Aziz şehitlerimizin kabirlerini saygıyla ve titizlikle düzenliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün hassasiyetleri bu konuda oldukça yüksek. Bu vesileyle vatan savunmasında canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.