Manisa'da Bugün

Manisa’nın siyasetçileri cenazede birleşti

MANİSA

AK Parti’nin ilk ilçe başkanlarından ve belediye meclis üyesi olan Yaşar Çataldere’nin eşi Sevim Çataldere’nin cenaze töreni Manisa siyasetinin simalarını Alaşehir’de buluşturdu.Sevim Çataldere’nin uzun zamandır böbrek rahatsızlığı...

AK Parti’nin ilk ilçe başkanlarından ve belediye meclis üyesi olan Yaşar Çataldere’nin eşi Sevim Çataldere’nin cenaze töreni Manisa siyasetinin simalarını Alaşehir’de buluşturdu.

Sevim Çataldere’nin uzun zamandır böbrek rahatsızlığı çektiği ve diyalize bağlandığı belirtildi. Sevim Çataldere’nin Alaşehir Merkez Camiinde kılanan cenaze namazına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa AK Parti Milletvekilleri İsmail Bilen, Selçuk Özdağ, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçkun, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, İlçe Emniyet Müdürü Volkan Parıldar, esnaf odaları başkanları, ticaret borsa başkanı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Alaşehir İlçe Müftüsü Necati Kara tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından merhume Sevim Çataldere’nin cenazesi gözyaşları arasında Alaşehir Yeni Mezarlığında toprağa verildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.