Manisa'da Bugün

MASKİ Yarhasanlar Binası yakında hizmette

MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Genel Müdürlüğü, Yarhasanlar hizmet binasındaki tadilat çalışmalarında sona geldi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Genel Müdürlüğü, Yarhasanlar hizmet binasındaki tadilat çalışmalarında sona geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa’nın simge binalarından biri olan Yarhasanlar’daki şubede tadilat çalışmalarında sona yaklaştı. Hizmet binasında; dış cephe, içyapı bölgeleri ve dinlenme alanlarının yenilenme işlerinin yanı sıra mobilize hizmet araçları için otopark ve arşiv alanları için ek alanlar yapılıyor. Binanın tüm internet altyapısı da Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yeniden kuruluyor. Daha modern ve kullanışlı bir sistemle yeniden dizayn edilen hizmet binasında, Manisalılara ulaşan hizmet kalitesi daha da artacak.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün kurulduğunda oturacak masası ve sandalyesinin dahi olmadığını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün’ün, 17 ilçeyi kapsayan bir yapılanmaya imza attığını belirtti. Genel Müdür Coşkun, “Manisalılara kaliteli hizmet ulaştırmak için yoğun bir tempoda çalışıyoruz. İkiz Kuleler’de yer alan merkez hizmet binamızın yanı sıra Yarhasanlar Şubemizde de hemşerilerimize hizmet veriyorduk. Daha modern ve kullanışlı bir hizmet binası için binamızda tadilat çalışmasına başladık. Gelişen Manisamıza çağdaş sistemlerle donatılmış binalar kazandırarak vatandaşlarımıza ulaşan hizmetin kalitesini de arttırıyoruz" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.