Manisa'da Bugün

MASKİ’nin usta ve operatörleri eğitimden geçti

MANİSA

MASKİ Genel Müdürlüğü, kaliteli ve daha hızlı hizmet üretmek adına personeline yönelik kurum içi eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda, bakım-onarım ustalarına ve iş makinesi operatörlerine eğitim düzenlendi.Manisa Büyükşehir Belediyesi...

MASKİ Genel Müdürlüğü, kaliteli ve daha hızlı hizmet üretmek adına personeline yönelik kurum içi eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda, bakım-onarım ustalarına ve iş makinesi operatörlerine eğitim düzenlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde yürütülen çalışmalarda daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına çalışanlarına eğitim vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, kurum personelini bilgilendirmek adına eğitim düzenledi. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan 40 personel, özel iş makinesi firması yetkililerince teorik ve uygulamalı eğitimden faydalandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün iş makinesi filosunda bulunan araçların operatörleri ve bu araçların bakım-onarımını yapmak için alınan personele yönelik 40 saatlik eğitim tamamlandı. Eğitimlere, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu ve MASKİ teknik personeli de katıldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, il genelinde yürütülen çalışmalarda iş makinelerini kullanan çalışanlara yönelik verilen eğitimde personelin araçları yakından tanıması noktasında çok verimli geçtiğini belirtti. Öztozlu, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü olarak personelimizin çalıştıkları iş dallarında daha bilgili olmalarını sağlamak adına kurum içi eğitimlerimize devam ediyoruz. İş makinelerinin bakım-onarımını yapan ustalar ile bu makineleri kullanan operatörlerimize yönelik verdiğimiz bu eğitimle sahadaki çalışmalar daha hızlı ve daha kaliteli olacak” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.