Manisa'da Bugün

Mimar Sinan Mahallesi sakinleri iftarda buluştu

MANİSA

Şehzadeler Belediyesinin hayırseverlerin de desteğiyle Mimar Sinan Mahallesi’nde kurduğu iftar sofrasında yaklaşık 300 vatandaş dualar eşliğinde orucunu açtı.Dün akşam Ali Rıza Çevik İlkokulu bahçesinde kurulan iftar sonrasında Şehzadeler...

Şehzadeler Belediyesinin hayırseverlerin de desteğiyle Mimar Sinan Mahallesi’nde kurduğu iftar sofrasında yaklaşık 300 vatandaş dualar eşliğinde orucunu açtı.

Dün akşam Ali Rıza Çevik İlkokulu bahçesinde kurulan iftar sonrasında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de vatandaşlarla bir araya geldi. Kazanların başına geçerek iftar yemeği dağıtan Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, tüm vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. Her gün farklı bir mahallede hayırsever vatandaşların desteği ile iftar sofrası kurduklarını belirten Başkan Çelik, “11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif-i güzellikler içerisinde hep birlikte yaşıyoruz. Rabbim afiyet ve sıhhat içerisinde Ramazan Bayramına kavuşmamızı nasip etsin inşallah. Bildiğiniz gibi Ali Rıza Çevik İlkokulu Şehzadeler’in, Manisa’nın en köklü okullarından bir tanesidir. Ancak okulumuzun yenilenmesinin ihtiyacı var. Bu konuyla ilgili olarak değerli Kaymakamımız ile birlikte yürüttüğümüz girişimlerimiz var. İnanıyorum ki bu girişimlerimiz neticesinde okulumuzu son derece modern hale dönüştürmeyi de birlikte başaracağız. Şehzadeler Belediyesi olarak tüm okullarımıza olduğu gibi Ali Rıza Çevik İlkokulumuzun da taleplerini yerine getiriyoruz. Okulumuzun bahçesinde her gün bir iftar soframız oluyor. Değerli hayırsever iş adamımız Ali Bayar yıllardan beri okulumuzun bahçesinde her gün bir iftar veriyor. Ancak bugün sayıyı arttırarak bu çevrede oturan komşularımızı da çağırdık. Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için Rabbim hepinizden razı olsun. Daha nice güzel vesileler ve etkinliklerde bir arada olmayı Rabbim hepimize nasip etsin inşallah” dedi.

Yaklaşık 300 vatandaşın katıldığı iftarın ardından düzenlenen tasavvuf konseri büyük beğeni toplarken, çocuklar da Hacivat-Karagöz gösterisiyle eğlendi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.