Manisa'da Bugün

Öğrencilerden Sosyal Market Evi’ne anlamlı destek

MANİSA

Salihli Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında önemli projelerinden biri olan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet yardımında bulunan Salihli Belediyesi Sosyal Market Evi’ne, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri kıyafet...

Salihli Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında önemli projelerinden biri olan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet yardımında bulunan Salihli Belediyesi Sosyal Market Evi’ne, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri kıyafet yardımında bulundu.

Okul Müdür Yardımcısı Murat Türkyılmaz, Kimya Öğretmeni Hasan Sezer ve Rehber Öğretmen Merve Dokuyankara eşliğinde Sosyal Market Evini ziyaret ederek yardımda bulunan öğrencilere, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu tarafından sosyal market ile gıda bankasının işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu bu anlamlı desteklerinden dolayı İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine teşekkür ederek, derslerinde başarılar diledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.