Manisa'da Bugün

Okullarını boyatmak için kermes düzenlediler

MANİSA

Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki Afşar İlköğretim Kurumları Okul Aile Birliği, okulun boya ve bakımına destek olmak amacıyla gıda kermesi düzenledi.Sarıgöl Hükümet Konağı bahçesinde kurulan stantlarda öğrenci anneleri gözleme pişirerek,...

Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki Afşar İlköğretim Kurumları Okul Aile Birliği, okulun boya ve bakımına destek olmak amacıyla gıda kermesi düzenledi.

Sarıgöl Hükümet Konağı bahçesinde kurulan stantlarda öğrenci anneleri gözleme pişirerek, satışını yaptılar. Annelerin elde ettiği gelir, çocuklarının okullarındaki boya badana masrafında kullanılacak. Gıda kermesine, Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı. Gıda kermesinden elde edilecek gelirle okulun boya ve badanasını yaptıracaklarını belirten Afşar İlköğretim Kurumları Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Sarı, ’’Okulumuzun boya ve badanası yapılacak. Aile birliği olarak gıda kermesi düzenledik. Öğrenci velileri yerel gıdalardan oluşan katılım sağladılar. Öğrenci anneleri de saç üzerinde gözleme, pide yaptılar. Kermesimize katılanlara teşekkür ederim. Okulumuza katkı sağladılar ’’dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.