Manisa'da Bugün

Protokol üyeleri iftarını şehit yakınları ile açtı

MANİSA

Salihli’de protokol üyeleri, iftarını Polis Lokalinde şehit yakınları ile birlikte açtı.Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit yakınlarına yönelik iftar programı düzenledi. Salihli Polis Lokalinde gerçekleştirilen iftar programında...

Salihli’de protokol üyeleri, iftarını Polis Lokalinde şehit yakınları ile birlikte açtı.

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit yakınlarına yönelik iftar programı düzenledi. Salihli Polis Lokalinde gerçekleştirilen iftar programında komuşan Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı şehit yakınları ile iftar da buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediğimiz iftar programında şehit yakınlarımızla bir arada olmak istedik. Çünkü şehitlerimiz, bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etti, sizlerde onların bizlere emanetisiniz” dedi.

Şehit yakınlarına kapılarının her zaman açık olduğunu belirten İlçe Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu ise şehit yakınları ile iftar programında bir araya gelmenin çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.

İftar programına Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı İsmail Çetiner ve yönetimi ile şehit yakınları katıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.