Manisa'da Bugün

Salihli’de ilk kez bypass ameliyatı yapıldı

MANİSA

Üçü özel olmak üzere 4 hastanenin bulunduğu Manisa’nın Salihli ilçesinde ilk kez bypass ameliyatı yapıldı. İlçede ilk bypass ameliyatı ise özel bir hastanede görev yapan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Op. Dr. Şekip Çelik ve Op. Dr....

Üçü özel olmak üzere 4 hastanenin bulunduğu Manisa’nın Salihli ilçesinde ilk kez bypass ameliyatı yapıldı. İlçede ilk bypass ameliyatı ise özel bir hastanede görev yapan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Op. Dr. Şekip Çelik ve Op. Dr. Ahmet Özdemir tarafından gerçekleştirildi.

Salihli’nin Eskicami Mahallesinde ikamet eden 70 yaşındaki Yemliha Toprak, göğüs ağrısı şikayetiyle Medigüneş Hastanesinde görevli Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Hüseyin Tunar’a gitti. Yapılan koroner anjiyografi sonucunda kalp damarının 3’ünde tıkanıklık tespit edildi ve koroner bypass cerrahisi kararı alındı. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Op. Dr. Çelik ve Op. Dr. Özdemir tarafından gerçekleştirilen başarılı ameliyat sonrası 70 yaşındaki Yemliha Toprak sağlığına kavuştu. Bypass ameliyatı olan hastayı ziyaret eden hastanenin Başhekimi Op. Dr. Seçkin Meriçeli, bypass ameliyatı olan hastaya uzun uzun sağlıklı yıllarının olmasını diledi. Op. Dr. Meriçeli, ayrıca hastane olarak ilk bypass ameliyatını gerçekleştirmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını vurgu yaparak, bypass ameliyatı olacak hastalarında dışa bağımlılıktan kurtulmuş olduğunu söyledi.

“Kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum”

Bypass ameliyatı ile sağlığına kavuşan 70 yaşındaki Yemliha Toprak ise “70 yaşında ameliyat oldum. Allah’ıma inandım, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Op. Dr. Şekip Çelik ve Op. Dr. Ahmet Özdemir’e güvendim ve bypass oldum. Şuan sağlığıma kavuştum ve kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.