Manisa'da Bugün

Salihli’de oda başkanlarından emniyete ziyaret

MANİSA

Manisa’nın Salihli İlçesindeki Oda Başkanları, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı’yı Makamında Ziyaret Ederek “her Daim Polisimizin” Yanındayız Mesajı Verdi.

Manisa’nın Salihli ilçesindeki oda başkanları, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı’yı makamında ziyaret ederek, “Her daim polisimizin yanındayız" mesajı verdi.
Geçtiğimiz hafta İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısı sonrası kurum ve kuruluşlar İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret ederek, taziyelerini ve üzüntülerini dile getirmeye devam ediyor. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel ve Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy başta olmak üzere Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Aşık, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Dağıstanlı, Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yüksel Hisar, İnşaatçılar Odası Başkanı Davut Dilek, Lokantacılar Odası Başkanı Fatih Azak, Kahveciler Odası Başkanı İbrahim Demirdoğan ve Kundura Saraçlar ve Tabaklar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celil Şenal, Salihli Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı’yı makamında taziye ziyaretinde bulunup, üzüntülerini dile getirdi. Emniyet güçlerinin ve devletin her zaman yanında olduklarını ifade eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel “Bugün olduğu gibi, yarın ve her zaman sizin yanınızdayız. Çünkü emniyet ve devlet varsa, biz her zaman var olacağız” dedi.

Taşcı: “Birlik içinde olmalıyız”
“Üzüntümüzün yanında olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum” diyen İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı ise “Bizim değil, hepimizin, vatanımızın başı sağ olsun” dedi.Terörle mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini belirten Müdür Taşcı, “Her ne olursa olsun, biz terörle mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz. Ben gelecekten umutluyum. Dik duracağız ve sonlarını getireceğiz. Birlik beraberlik içerisinde olmamız bizleri mutlu ediyor. Eğer biz birlik içinde oldukça, her şeyin üstesinden geliriz’’ diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.