Manisa'da Bugün

Sarıgöllü öğrenciler Mehmetçiğe mektup yazdı

MANİSA

Sarıgöl Afşar İlköğretim Kurumları 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri Afrin’e yönelik yürütülen Zeytin Dalı Operasyonunda görev alan kahraman Mehmetçiğe destek amaçlı mektup gönderdi.Türkçe öğretmeni Gülcan Müzaç, Türkçe dersinde...

Sarıgöl Afşar İlköğretim Kurumları 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri Afrin’e yönelik yürütülen Zeytin Dalı Operasyonunda görev alan kahraman Mehmetçiğe destek amaçlı mektup gönderdi.

Türkçe öğretmeni Gülcan Müzaç, Türkçe dersinde mektup konusunu işlerken öğrencilerden kahraman Mehmetçikler için mektup yazmalarını isterken, öğrenciler de Mehmetçik için duygularını kaleme alarak mektuplarını hazırladı.

Afşar İlköğretim Kurumları Müdürü Memet Boran Ayata, Türkçe öğretmeni Gülcan Müzaç ve temsili seçilen öğrencilerle birlikte, mektuplarının Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda görev alan Mehmetçiklere gönderilmesi için Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç’a mektupları teslim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, mektupların en kısa sürede sınır ötesinde operasyonda olan askerlere ulaştıracaklarını belirterek, "Gerçekten öğrencilerin Mehmetçiğimize verdikleri destekten mutluluk duydum. Mektuplar en kısa sürede askerlerimize ulaşacak. Tebrik ederim" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.