Manisa'da Bugün

Topbaşlar Mahallesi’ne yeni içme suyu şebekesi

MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula’nın Topbaşlar Mahallesi’ne sağlıklı içme suyu altyapısı kazandırıyor.MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki altyapı ihtiyaçlarına...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula’nın Topbaşlar Mahallesi’ne sağlıklı içme suyu altyapısı kazandırıyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki altyapı ihtiyaçlarına yeni çalışmalarla çözüm getiriyor. MASKİ, Kula Gökdere Mahallesi’ne bağlı olan Topbaşlar Mahallesi’nde vatandaşlardan gelen talep üzerine çalışma başlattı. Ekipler, içme suyu şebekesi bulunmayan mahalle ile içme suyu deposu arasına bin metrelik şebeke döşeme işlemi gerçekleştiriyor. Bu güne kadar su ihtiyacını doğal kaynak suyundan karşılayan mahalleli, MASKİ tarafından döşenen yeni hat sayesinde daha sağlıklı içme suyu tüketecek. Depoya ulaşan suyun yeni nesil ve kullanışlı şebeke üzerinden aktarılmasıyla birlikte, Topbaşlar Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlara daha kesintisiz ve kaliteli içme suyu temin edilmiş olacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.