Manisa'da Bugün

Turgutlu Belediyesi’nden Gökçealan Camii’ne destek

MANİSA

Turgutlu Belediyesi, Ayvacık Mahallesi sakinlerinin Gökçealan Camii’ne yönelik talebi olan çeşme ve abdesthaneyi kısa sürede yaparak, vatandaşların hizmetine sundu.Turgutlu Belediyesi’nce, ilçenin tüm mahallelerindeki eksiklikler bir bir tamamlanıyor....

Turgutlu Belediyesi, Ayvacık Mahallesi sakinlerinin Gökçealan Camii’ne yönelik talebi olan çeşme ve abdesthaneyi kısa sürede yaparak, vatandaşların hizmetine sundu.
Turgutlu Belediyesi’nce, ilçenin tüm mahallelerindeki eksiklikler bir bir tamamlanıyor. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in talimatlarıyla devam edilen çalışmalar kapsamında bu kez Ayvacık Mahallesi sakinlerinin talepleri yerine getirildi ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Gökçealan Camii’nin eksiklikleri giderildi. Caminin zaman içerisinde yıpranan duvarları sıvanarak onarılırken, kötü durumdaki çeşme de sökülerek yerine yeni çeşme yapıldı. Hem yeni çeşmenin hem de yeni abdesthanenin hayırlı olmasını dileyen Başkan Şirin, “Her zaman dediğimiz gibi camilerimiz bizim için çok önemli. Camilerin her türlü eksikliklerini tamamlayarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bu kapsamda da Ayvacık Mahalle’mizde bulunan Gökçealan Camii’ne de destek verdik. Ekiplerimizce gayet kullanışlı bir çeşme ve ibadethane ortaya çıktı. Bu anlamda çalışmalarımızın Ayvacık sakini vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.