Manisa'da Bugün

Uncubozköy’ün içme suyu sistemi yenilendi

MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (maski) Genel Müdürlüğü, Uncubozköy Mahallesine İçme Suyu Temin Eden Tesiste Bulunan Pompanın Kullanım Ömrünü Tamamlaması Üzerine Çalişma Yaparak Değişimini Gerçekleştirdi. 10 Yıllık Motopompun Yenisiyle Değiştirilmesiyle Birlikte, Mahalleye Daha Kesintisiz Ve Kaliteli İçme Suyu Sağlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Uncubozköy Mahallesine içme suyu temin eden tesiste bulunan pompanın kullanım ömrünü tamamlaması üzerine çalışma yaparak değişimini gerçekleştirdi. 10 yıllık motopompun yenisiyle değiştirilmesiyle birlikte, mahalleye daha kesintisiz ve kaliteli içme suyu sağlandı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, gerçekleştirdiği yeni hat döşeme işlemlerinin yanı sıra, il genelindeki eski sistemleri de yenileyerek, ilçe ve mahallelerde yaşanan içme suyu sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Yunusemre ilçesine bağlı Uncubozköy Mahallesinde bulunan ve mahalleye içme suyu sağlayan tesise ait pompayı yeniledi. 10 yıldır kullanımda olan ve ekonomik ömrünü tamamlayan eski içme suyu pompasının değiştirilmesiyle, Uncubozköy sakinlerine daha kesintisiz içme suyu temin edildi. Saatte 50 ton kapasitesinde su basabilen yeni motopomp sayesinde, sık sık arızalanarak kesintilere neden olan eski motopomptan kaynaklanan su sıkıntılarına son verilmiş oldu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.