Manisa'da Bugün

BİR YILDA 38 KİLO VERDİ!

SAĞLIK

Saruhanlı Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Hüseyin Taşkıran kendine uygun kıyafet bulamama ve arkadaşları arasında alay konusu olma ve çevresinde kendini kötü hissetmeye başlaması üzerine zayıflamaya karar verdiğini belirterek, “Bir gün doktora gitmeye karar verdim. Sevgi Hanımla birlikte çalışmaya başladık. Bir sene boyunca az yemek değil de doğru besinle beslenmeyi tercih ettim ve şimdi daha iyiyim” dedi.

Diyete başladığı ilk zamanlarda her bulduğunu yediğini anlatan Taşkıran, “İlk zamanlar zayıflama konusunda biraz zorlandım. Şuanda iyiyim. 94 kiloydum şimdi 66 kiloya düştüm. Kilo verdiğimi sürekli birlikte olduklarım zaten fark ettiklerinden bir şaşkınlık yaşamadılar ama beni uzun süre görmeyenler beni tanıyamıyor” şeklinde konuştu.
ŞUAN ÇOK MUTLUYUM
Kilo vermesiyle birlikte hayatında birçok olumlu değişiklik olduğunu kaydeden Taşkıran, şunları söyledi: “Şuan çok mutluyum. İstediğim kıyafeti giyiyorum, kendimi rahat hissediyorum, hafif hissediyorum. Spor yapıyorum. Çok iyiyim. Tekrar kilo almaktan çok korkuyorum onun için dikkat ediyorum. Abur cubur yemeyi kestim. Bundan sonra da yemeyeceğim. Daha sağlıklı beslenmeyi tercih ediyorum. Kilo alma sürecinde yürümeyi bırakmıştım. Her yere motosikletle gidiyordum. Abur cubur yiyordum. Her okul çıkışında bir büyük boy cipsi bitiriyordum. Bunun yanında çikolata gibi şeyler yiyordum. Bir de bunların yanında hareketsiz idim. O yüzden çok kilo almıştım.”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.