Manisa'da Bugün

Ed1000 Tedavisi Nedir?

SAĞLIK

Ed1000 tedavisi özellikle son 10 yılda ülkemizde yoğun bir şekilde kullanılmaktadır.

Ed1000 tedavisi özellikle son 10 yılda ülkemizde yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. İnsanların en temel ihtiyaçlarından bir tanesi olan cinsel ihtiyaçlar bazı nedenlere bağlı olarak sorun teşkil etmektedir. Bu sorunların başında penisini yeterli sertleşmeme sorunu en başta gelmektedir. Neslin devamı açısından cinselliğin önemli bir konuma geldi göz önünde bulundurulduğunda bu konuyu ciddi sorun teşkil etmektedir.

Bu açıdan uzmanlar çözüm yolları araştırmaya ve ereksiyon sorununu ortadan kaldırma açısından ciddi keşifler yapmaktadırlar. Ed1000 tedavisi sayesinde eşlerin hayat kaliteleri artmakta ve cinsellik sorun olmaktan çıkmaktadır. İlk etapta çekingen davranan hastalar bu hastalıklarının bilinmesini istemedikleri için doktora başvurmakta kararsız kalmaktadırlar. Ed1000 cihazının penise kan akışını sağlamada ortaya koyduğu başarı insanların bu tedaviye sıcak bakmalarını sağlamıştır.

ED1000 Tedavisi Nedir?

Ed1000 cihazının meydana getirdiği düşük yoğunluğa sahip şok ses dalgalarının penis damarlarında büyüme ve kan akışını hızlandırması şeklinde uygulanan bir tedavidir. Özellikle mikro damar ağının sertleşme sorununu ortadan kaldırdı ve damarsal olarak sertleşme sorunu yaşayan kişilerde büyük oranlarda tedavi ettiği ortaya konulmuştur. Damarsal kaynaklı sertleşme sorunlarını ortadan kaldıran ve etkili bir tedavi yöntemidir.

ED1000 Tedavisi Nerede Yapılır?

Ed1000 tedavisi Ed kliniğine sahip üroloji doktoru tarafından ed1000 tedavisi için uygun olan kişilere 6 seans ile 24 seans arasında tedavi uygulanmaktadır. Poliklinik ortamında muayenelerin yapıldığı yerde kolaylıkla yapılabilen herhangi bir anestezi uygulanmadan yapılan Bu işlem sonrasında hastalar günlük işlerine rahatlıkla dönebilirler. Hastalar herhangi bir ağrı ve acı hissetmezler. Cihazın prop başlığı penisin değişik noktalarına belirli süre ve atış sayılarında tutularak uygulanmaktadır.

Penis Kırılması Belirtileri

Penis kırılması genellikle ereksiyon halinde ve cinsel ilişki esnasında kadının baskın olduğu durumlarda ortaya çıkan bir durumdur. Penisde meydana gelen yırtılmalar ve tahribatlar penis kırılması olarak tanımlanmaktadır. Penis kırılması belirti olarak peniste morluk ve şişlikler meydana gelmekte ve buna bağlı olarak peniste renk değişikliği oluşmaktadır. Peniste şişkinlik penis ucundan kan gelme idrar yapamama sorunu penis kırılması belirtileri arasında bulunmaktadır.

Şok Dalga Tedavisi Fiyatları

Şok dalga tedavisi fiyatları hafta ihtiyaçları göz önünde bulundurularak planlanan seans sayısına göre uygulama merkezi ve hekim tecrübesine göre değişkenlik göstermektedir. Kalp ve damar hastalıklarının belirtisi olabilecek ereksiyon problemi tedavi edilmesi gereken bir sorundur. Sonuçları düşünüldüğünde Şok dalga tedavisi fiyatları uygun seviyelerdedir.

Penis Protezi Operasyon Süreci

Sertleşme sorunu yaşayan erkeklerde yerleştirilen yapay penis operasyonlarına penis protezi operasyonu denilmektedir. Penis içerisine silikonlu yapıya sahip iki çubuğun yerleştirilmesi şeklinde uygulanan bu operasyon herhangi bir yan etkisi bulunmayan uygulamadır. Bu operasyon 1 ila 1,5 saat arasında sürmekte ne hastalar genellikle 3 ila 5 gün arasında iyileşme süreçlerini tamamlamaktadırlar.

Ameliyat suresi tamamen protez tipini ve hasta durumuna göre değişmektedir. Halk arasında mutluluk çubuğu olarak da adlandırılan bu uygulama mutlu çiftlerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Bu uygulama çiftlerin çocuk sahibi olmalarında herhangi bir engel teşkil etmez. Bu uygulama sonrasında hastaların en az bir hafta yara yerine su temas ettirilmemesi ve temiz tutması gerekir. Operasyon sonrasında en az 1 ay cinsel ilişkiden uzak durulması ve uygulamayı yapan doktor tarafından belli aralıklarla kontrol ve muayenesinin yapılması gerekir.

Doktorun ayrıntılı incelenmesi sonrasında cinsel ilişki izni verilir. Operasyon sonrasında oluşabilecek Ağrı şişlik kızarıklık gibi olumsuz durumlarda mutlaka doktorun bilgilendirilmesi gerekir. Bu durumun utanılacak bir durum olmadığı ve herkesten meydana gelmeye olasılığının bulunduğu düşünülerek Ed1000 tedavisi için doktora başvurmak en doğru karar olacaktır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.