Manisa'da Bugün

HÜSEYİN TANRIVERDİ'NİN SÖZÜ BU KADARMIŞ!

SAĞLIK

Hidrosefali (kafada su toplanması) hastalığı ile dünyaya gelen 12 yaşındaki Osman Can’ın ailesi AK Parti tarafından kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediğini söyledi.

 Hidrosefali (kafada su toplanması) hastalığı ile dünyaya gelen 12 yaşındaki Osman Can’ın ailesi AK Parti tarafından kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediğini söyledi. Osman Can’ın üvey babası Arslan, AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi tarafından bağışlanan tekerli sandalyenin daha sonra Engelliler Derneği tarafından parasının istendiğini iddia etti.

HABER MERKEZİ

Hidrosefali (kafada su toplanması) hastalığı ile dünyaya gelen 12 yaşındaki Osman Can dün Merkez Efendi Devlet Hastanesi’nde sünnet oldu. Osman Can’ın üvey babası Sercan Arslan 30 Mart yerel seçimlerinden önce Osman Can’a AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi tarafından verilen sözlerin yerine getirilmediğini söyledi. Üvey baba Sağlam, yerel seçimlerden önce Hüseyin Tanrıverdi tarafından Osman Can’a tekerlikli sandalye hediye edildiğini fakat daha sonra Engelliler Deneği tarafından tekerli sandalyenin parasının istendiğini iddia etti. 

Beni terslediler

Arslan son olarak şunları söyledi: “Seçimlerden önce evimize gelen Hayrullah Solmaz ve Hüseyin Tanrıverdi bizlere erzak ve yardım sözü vermişti. Sayın Tanrıverdi oğluma sandalye aldırttı ama daha sonra Engelliler Derneği tekerlekli sandalyenin parasını istedi. Defalarca AK Partili yetkilileri aradım. Bana daha sonra döneceklerini söylediler. Kimse arayıp sormadı. Sonra tekrar aradığımda beni telefonda terslediler.” 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.