Manisa'da Bugün

ABDULLAH TEKİN AK PARTİ'DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SİYASET

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanlığı görevinden istifa eden Abdullah Tekin, AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nda düzenlenen geniş katılımlı bir toplantı ile AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Adaylık açıklamasına AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, MÜSİAD Üyeleri, AK Partili milletvekili aday adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. MÜSİAD Manisa Şubesi'nin 3 yıl önce kendi başkanlığında kurulduğunu dile getiren Tekin, 3 yıl boyunca Manisa'nın tarım ve ticaret kendi olabilmesi için çeşitli çalışmalara imza attıklarını dile getirdi. AK Parti'den milletvekili aday adayı olmasını ise Tekin şöyle anlattı:

"Önümüzde 2015 genel çeçimleri var. Bu seçimler ile yeni bir karar aşamasındayız. Vereceğimiz bu karar ile sivil anayasa vaadi olmaktan çıkacak, seçimlerde elde edeceğimiz başarı hepimize ait olacak. Tüm hemşehrilerimizin katkısıyla yapılacak anayasa, milletimizin anayasası haline gelecektir. Ben de ülkemizi daha da güçlendirmek Yeni Türkiye'yi, Yeni Manisa'yı birlikte inşaa etmek için, yeniden inşa ve ihya hareketi olan AK Parti'ye katıldım. Bu kutlu yola çıktım. Yeni Türkiye hedefine katkı sunmak, Manisa'mıza hizmet etmek için desteklerinizle milletin partisi AK Partii'den milletvekili aday adayı oldum" dedi. Tekin, açıklamanın ardından partililerle gazetecilere poz verdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.