Manisa'da Bugün

ABDULLAH TEKİN SEÇİMİN GALİBİ TÜRKİYE OLACAK

SİYASET

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Abdullah Tekin gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Abdullah Tekin 2015 Genel seçimlerinin galibinin şimdiden belli olduğunu belirterek, "Bu seçimlerde Türkiye kazanacak. Yeni bir geleceğe adım atacağız" dedi. 
Aday adaylığını açıkladığı ilk günden itibaren, teşkilattan, partililerden ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören, yapılan temayül yoklamasında bir hayli ilgi ile karşılanan AK Parti'nin mühendis aday adayı Abdullah Tekin manisahaberleri.com'a 2015 Haziran seçimlerini değerlendirdi. 
Öncecilikle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınları günün kutladığını belirten Tekin, "Kadınlar üstün varlıklardır. Anne olma şerefini taşıyan, cennetin ayaklarının altına verildiği kişilerdir. Bizde bu vesile ile tüm kadınlar bu özel gününü kutluyoruz" dedi. 
Manisalıların kendisine gösterdikleri ilgiden memnun olduğunu ve aday adaylığı sürecinde herkese ulaşmayı hedeflediğini anlatan Tekin, "MÜSİAD'da başarılı bir dönem geçirdik. Kurucu şube Başkanı olma şerefini yaşadım. Bu dönemde orada edindiğim bilgi ve birikimleri, mesleğimle bir araya getirip mecliste görev almak istiyorum. Allah bize bu görevi nasip ederse, Manisalılara ve Manisa'ya hizmet etmek için yola çıktım" dedi. 
İnşaat Yüksek Mühendisi olan AK Parti Milletvekili aday adayı Abdullah Tekin, "Güzel bir aday adaylığı süreci yaşıyoruz. Bu yolda hizmet etmeye talip 60 arkadaşımla birlikte Manisalıların için çalışıyoruz. Ben bu göreve talip olan herkesi kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. 
Büyükşehir Manisa'da yapılacak olan çok şeyin olduğunu, tarımın, sanayinin ve turizmin öne çıkması için fikirleri olduğunu anlatan Milletvekili aday adayı Abdullah Tekin, "Bu seçimlerde kazanan Türkiye olacak. Yeni Türkiye 2023 ve 2071 hedefleri için çaba gösteriyoruz. Buna inanıyoruz. değişimin zamanı geldi. Mecliste en az 400 milletvekili yapıp, yeni anayasa başta olmak üzere yeni ufuklara yol açacağız" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.