Manisa'da Bugün

AK GENÇLER ÇALIŞIYOR!

SİYASET

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları, teşkilat çalışmalarının yanı sıra sosyal projelerin içerisinde de yer almaya devam ediyor. Kimse Yok Mu Derneği Manisa Şubesini ziyaret eden AK Partili gençler, Manisa’da gerçek ihtiyaç sahipleri için yardımların toplanması ve ulaştırılması yönünde Kimse Yok Mu Derneği ile çalışma kararı aldı.

 AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan’ın talimatı ile harekete geçen Manisa İl Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Turan Karafil, Hasan Türek Anadolu Lisesi karşısında bulunan Kimse Yok Mu Derneğinin Manisa Şube Başkanı Abdurrahman Avınç’ı ziyaret etti. Sosyal İşler Başkanı Karafil’e, Yönetim Kurulu Üyelerinden Aykut Toplar, İlhami Yaşacan ve Muhsin Seven’de eşlik etti.
“HAYIRSEVERLERİMİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”
AK Partili Gençlerin gerçekleştirdiği ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getiren Dernek Başkanı Avınç, “Amacımız, toplumun yardım değerlerini etkin hale getirerek, saygınlıklarını koruma hassasiyetiyle yurt içi ve yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine acil ve kalıcı çözümler oluşturup yardımda bulunmaktır. Bu bağlamda da Manisa ve İlçelerindeki gerçek ihtiyaç sahiplerini, gönüllü olarak çalışan ve çalışacak olan vatandaşlarımızla birlikte tespit etmek ve ihtiyaçlarını onların evlerine kadar giderek bizzat teslim etmektir. Yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarını karşılayabilmek için öncelikle hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz. Yardım kampanyaları konusunda bazı projelerimiz var. Bu projelerimiz hakkında bilgi aktarmak üzere Manisa Valimiz Sayın Halil İbrahim Daşöz’den randevu talebinde bulunduk. İnşallah bu talebimiz en kısa zamanda kabul edildiğinde Sayın Valimize yardım kampanyaları ile ilgili bilgiler aktaracağız.”dedi. Avınç ayrıca, vatandaşların cep telefonlarının mesaj bölümüne bağış yazıp, 5777’ye SMS göndermek suretiyle, Manisalı ihtiyaç sahiplerine 5 TL bağışta bulunabileceklerini de belirtti. 

“HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”
AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Turan Karafil ise ziyaret sırasında, ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.’ sözünü kendilerine rehber edindiklerini ifade etti. Karafil, “ Siz ve sizin gibi kendisini yardıma muhtaç insanlarımıza yardım etmek için adamış ve bu amaç doğrultusunda çalışan derneklerimiz ile karşılıklı olarak çalışmak istiyoruz. Buraya herhangi bir siyasi amaçla değil sadece ve sadece insani amaçla geldik. Bizler, Peygamberimizin ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır’ sözünü kendisine rehber edinmiş aynı zamanda ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ felsefesi ile hareket ediyoruz. Derneğiniz tarafından bizim üzerimize düşebilecek her türlü konuda sizinle çalışmaya ve size destek olmaya hazırız.”diye konuştu
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.