Manisa'da Bugün

AK PARTİ İL BAŞKANI BAYBATUR, BAŞBAKAN ERDOĞAN’IN TOPLANTISINA KATILACAK

SİYASET

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin Ege Bölgesi il başkanlarıyla Genel Merkez’de yapacağı toplantıya katılacak.

 Yarın gerçekleştirilecek toplantıda, il başkanlarının yanı sıra milletvekilleri de hazır bulunacak. AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber, Uğur Aydemir, Dr. Muzaffer Yurttaş ve Dr. Selçuk Özdağ’ın da katılacağı kahvaltı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Egeli il başkanları ve milletvekilleriyle toplantı yapmak istediğini belirterek, toplantının her açıdan önemli olduğunu kaydetti. Baybatur, yaptığı açıklamada; “Ankara’da genel merkezimizde Başbakanımız ve Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile kahvaltıda bir araya geleceğiz. Her ay düzenli olarak yapılan il başkanları toplantısının yanı sıra böylesine önemli bir süreçte kahvaltıda başbakanımızla bir araya gelmemiz bizim için de, ülkemiz için de çok önemli. Başbakanımız, Ege Bölgesi il başkanlarıyla 2014 süreci üzerine yapılan çalışmalar hakkında bizleri bilgilendirecek. İl teşkilatlarının bu güne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili bizlerden brifing alacak. Yaptığımız çalışmalarımızı Başbakanımıza sunacağız. Ayrıca bundan sonra yapacağımız çalışmalar ve projeler hakkında başbakanımıza bilgi vereceğiz. Yapılması gereken çalışmalarımız hakkında istişare yapacağız. Başbakanımızdan alacağımız talimatları kendi illerimizde hayata geçireceğiz. Bilindiği gibi önemli bir süreç bizleri bekliyor. Yapacağımız çalışmalar Ege Bölgesi için, Manisa için önemli. Gece gündüz demeden çalışacağız. Ülkemizi ve milletimizi gelecek yıllara güvenle taşımak için azami gayretle çalışıyoruz ve çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.