Manisa'da Bugün

AK PARTİ İL TEŞKİLATINA BİR DESTEK TE UĞUR AYDEMİR'DEN “ZAFERİN TADINI ÇIKARIN“

SİYASET

Manisa’da AK Parti’nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı olup olmadığı bazı milletvekilleri arasında fikir ayrılığına yol açtı.

 Manisa’da AK Parti’nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı olup olmadığı bazı milletvekilleri arasında fikir ayrılığına yol açtı.

 AK Parti Manisa milletvekili Uğur Aydemir konu hakkında farklı bir yorum yaptı. Aydemir, “Bunu kamuoyunda konuşmanın çok da anlamı yok. Biz cumhurbaşkanımızı ilk turda seçtik bunun tadını çıkartıyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarından sonra Manisa’da AK Parti’nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı olup olmadığı bazı milletvekillerini ikiye böldü. Seçimlerden sonra il teşkilatı “Başarılı olduk” diye açıklama yaparken Manisalı vekillerden Selçuk Özdağ ve Hüseyin Tanrıverdi İl teşkilatını ağır bir şekilde eleştirerek “AK Parti Manisa’da başarısız oldu” dedi. Daha sonra yine Plan ve Bütçe komisyon başkanı milletvekili Recai Berber farklı bir tutum sergileyerek teşkilatın yanında yer aldı ve teşkilatın başarılı olduğunu savundu. Tüm bu tartışmalar yaşanırken AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise konuya farklı bir yorum getirdi. *Aydemir, “Bunu kamuoyunda konuşmanın çok da anlamı yok . 30 Mart yerel seçimlerine oranla gözle görülür bir artış olduğu aşikar 5 aylık bir süreç içersin de 55 bine yakın bir oyun artışı sevindirici bir durum Cumhurbaşkanlığı seçimleri boyunca Milletvekilleri İl ve İlçe teşkilatları Belediye Başkanları azami gayret göstermişlerdir ve Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda Cumhurbaşkanı yapmanın tadını çıkartıyoruz” dedi.

Gereken yerlerle paylaştım

Konuyu kamuoyunda tartışmaktan yana olmadığını belirten Aydemir, “Bu konuyu arkadaşlarımla paylaştım. Gerek teşkilatımla gerek il başkanımızla gerekse de milletvekili arkadaşlarımızla bu konuyu konuşup tartışıyorum eksiklikler varsa içimizde çözeriz. Bunu kamuoyunda konuşmanın çok da anlamı yok. Bu seçimler inanıyorum ki tüm Türkiye ve dünya için iyi olacaktır” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.