Manisa'da Bugün

AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ALİ ÇİPİLOĞLU İLÇELERDEN TAM NOT ALDI

SİYASET

Ak Parti Manisa milletvekili aday adaylarından Doç. Dr. Ali Çipiloğlu Demirci, Sarıgöl ve Köprübaşı İlçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi rektörü danışmanlığından istifa edip aday adaylığını açıklayan Çipiloğlu teşkilat mensuplarına yaptığı konuşmada

“Siz değerli teşkilat mensuplarıyla tanışıp, hasbihal etmeye geldik. Malumunuz önümüzde seçim var. Seçim münasebetiyle geçmişte bu davaya hizmet etmiş bir ailenin mensubu olarak, Manisa’nın bir evladı olarak bir yola koyulduk. Allah sonunu hayır etsin.

Yeni Türkiye’nin çatışarak değil, uzlaşarak kurulacağına inanıyorum. Artık politik siyaset sonlandırılmalı diplomatik siyaset başlatılmalıdır. İşte bu uzlaşmayı gerçekleştirmede üzerime düşen sorumluluğu yerine getirmek için huzurunuzdayım.

Bildiğiniz gibi Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en önemli dönemeçlerinin birinden geçiyor. 7 Haziran 2015 milletvekili seçimleri sonucunda oluşacak meclis, belki de Türkiye’nin gelecek yüzyılını etkileyecek; yeni anayasa, başkanlık sistemi ve çözüm süreci gibi önemli konuların görüşülüp karara bağlanacağı adeta bir kurucu meclis olacaktır. Dolayısıyla bu meclisin donanımlı kişilerden oluşması gerekiyor.” Dedi.

Diğer aday adaylarına da değinen Çipiloğlu,

“Teşkilatlarla tanışma toplantıları sürecinde gördüm ki yeni Türkiye’nin oluşumuna katkıda bulunacak fevkalade donanımlı aday adayı arkadaşlarımız var. Tüm teşkilat mensupları olarak sizlerden ben ve diğer aday adayı arkadaşlarım hakkında hayırlısının tecelli etmesi için dualarınızı bekliyorum.

Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” Diyerek sözlerini sonlandıran Çipiloğlu temayül yoklamasına kadar tüm ilçe teşkilatlarını ziyaret edecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.