Manisa'da Bugün

AK PARTİ MANİSA'DA SEÇİM ZAFERİNİ KUTLUYOR

SİYASET

ÜLKE genelinde rakibi Recep Tayyip Erdoğan'ın gerisinde kalan Ekmeleddin İhsanoğlu, Manisa il genelinde oyların 48.2'lik kısmını alarak seçimi önde tamamladı.

 ÜLKE genelinde rakibi Recep Tayyip Erdoğan'ın gerisinde kalan Ekmeleddin İhsanoğlu, Manisa il genelinde oyların 48.2'lik kısmını alarak seçimi önde tamamladı. Erdoğan'ın 46.2'lik oy aldığı seçimde, Selahattin Demirtaş da 5.6'de kaldı. CHP ve MHP'lilerin buruk sevinç yaşadığı kentte Ak Partililer, Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini meydanda kutladı.  MİLLET KENDİ CUMHURUNU SEÇTİ 

Bugünün ülke için bir milat olduğunun altını çizen Ak Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, "10 Ağustos artık Türkiye için unutulmayacak bir milat oldu. Millet kendi cumhurunu seçti. Hür iradesiyle sandık başına giderek Başbakanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçti. Artık Türkiye'de yeni bir dönem başlıyor. Türkiye dünyada istediği yeri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte alacak" diye konuştu. 

Manisa'da Ekmeleddin İhsanoğlu'nun yaklaşık 4 bin oy farkıyla öne geçtiğini dile getiren Baybatur, "Cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye'miz için sevindirici ama Manisa için üzücü bir durum. Ancak bu unutulmasın, 14 siyasi partinin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na karşı partimizin adayı Sayın Başbakanımız yaklaşık yüzde 47.50 civarında oy almıştır. Yerel seçimlerde yüzde 36.7 alan Ak Parti'nin oyu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 47.50'lere yükselmiştir. Yani Manisa'da kaybetmedik. Tam tersine oyumuzu yükselttik" diye konuştu. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.