Manisa'da Bugün

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BİLAL TEMEL'DEN PARALEL VURGUSU

SİYASET

Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Av. Bilal TEMEL sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor, Ensar Vakfı Manisa Şubesini ziyaret eden TEMEL Şube Başkanı Arif ÇELER ve vakıf yönetimi ile bir araya geldi.

TEMEL; Yargının düştüğü durumu biliyorsunuz, Paralel yapının Aralık ayında Hükümetimize yargı eliyle yapmak istediği darbeleri hepiniz gördünüz, bu yüzden Hukuk öğrencilerinin Milli ve Manevi değerlerine bağlı olarak yetiştirilmesi, herhangi bir kliğe bağlanmadan sadece Memleket için, Adalet için çalışan hukukçular yetişsin diye çalışmalar yapan Adalet Gönüllüleri derneğinin başkanıyım. Hukuk ile ilgili olarak yine Hukuki Araştırmalar Derneği, Hukuki Araştırma ve Eğitim Derneği ile Hukuk ve Değişim Derneği Kurucularından ve Danışma Kurulu Üyeliklerini yaptım. Bizim Menşeimiz belli, Milli Gençlikten geliyoruz, bunun şu andaki yansıması olan Cihannüma Derneğinin kurucularından olup ve Denetim Kurulu üyeliğini sürdürmekteyim. Demircililer Derneği, Altındağ Cami Projesi ve Herkes için Spor Federasyonunda da görevlerimiz bulunmaktadır. Hülasa hem mesleki anlamda hem memleketin ihtiyacı anlamında her türlü çalışmanın içinde yer aldık, çünkü biz dava adamıyız, çünkü biz değer sahibiyiz, değerlerimiz var. Ensar Vakfı Manisa Şube Başkanı Arif ÇELER Manisa için böyle bir değerli aday adayını misafir etmekten memnuniyet duyduğunu, geçmişten geleceğe köprü kuracak, mesleki ve memleket anlamında her türlü çalışmanın içerisinde yer alan Bilal TEMEL’e başarılar diledi.

İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesini ziyaret eden TEMEL, Şube Başkanı Recep ÖZGÜVENÇ’e yaptığı STK çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek aynı yolda yürüdüklerini ifade etti. Recep ÖZGÜVENÇ Av.Bilal TEMEL’in Manisa’ya hizmet yolunda hak ettiği yeri almasını istediklerini belirtti. Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Av. Bilal TEMEL’de sivil toplum kuruluşlarına gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.