Manisa'da Bugün

AK PARTİ ŞEHZADELER İLÇE BAŞKANI AHMET TONGUÇ'TAN TARZANLARA TAM DESTEK

SİYASET

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı, AK Parti Manisa Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Tonguç’u ziyaret etti. Başkan Tonguç, Şehzadeler ilçe başkanlığı olarak her zaman ve her yerde Tarzanların yanında olduklarını söyleyerek, kendisinin de derneğe üye olmak istediğini belirtti.

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte geldiği Ak Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığında Başkan Ahmet Tonguç’u ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneğinin Manisa’nın en büyük sivil toplum örgütü olduğunu söyleyen Çakıcı, “Manisaspor taraftarları olarak iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Geçmişte olan kötü şeyleri ortadan kaldırmak istiyoruz. Yeni görevinizde şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına başarılar diliyorum. Allah, öncelikle sizlere Şehzade ilçemize, milletimize ve ülkemize hizmet etmeyi nasip etsin.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Tonguç, ziyaret nedeniyle Çakıcı ve beraberindekilere teşekkür etti.

Başkan Tonguç şöyle konuştu; “Manisa’nın en büyük markası olan Manisaspor’un hak ettiği yerde olmadığını hepimiz biliyoruz. Süper ligde oynadık ama süper ligde kalamadık. Bunun da en büyük sebebi maddi imkânsızlıklar oldu. Bu maddi imkânsızlığı, Organize Sanayi Bölgesi, Sivil Toplum Örgütleri, Manisa Belediyesi olarak ortadan kaldırıp, daha iyi yerlere getirebilirdik, bunu başaramadık. Özellikle ilimizin Akhisar belediyesi Akhisar belediye spor ile birlikte süper ligde çok güzel başarılara imza atıyor. Belediyenin desteği ile çok güzel yelere çıkıyor.”

Tonguç ayrıca, her zaman ve her yerde 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneğinin yanında olduklarını, üzerlerine düşen ne varsa yapmak istediklerini belirterek, kendisinin de derneğe üye olmak istediğini kaydetti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.