Manisa'da Bugün

AK PARTİ ve MHP'NİN BANK KAVGASI BÜYÜYOR

SİYASET

Manisa Belediyesi Büyükşehir yasasının verdiği hakkı kullanarak Manisa'nın İlçelerine hizmet götürmeye devam ediyor.

 Geçtiğimiz günlerde AK Partili İl Genel Meclis Üyeleri Abdurrahman Yağcı ve Cihan Sarı yaptıkları açıklamada "Köylere verilen 3 tane oturağın reklamını yapan muhalefet, çocuklar gibi seviniyor" açıklamasına MHP'den çok sert açıklama geldi.
Bu açıklamaya daha sert bir tonda cevap veren ve MHP Salihli İlçe Teşkilatı adına açıklama yapan basın görevlisi Fatoş Topaç “Unutmayınız ki Yağcı ve Sarı, bu hizmetler yapılırken hiçbir muhtarımız veya o köyde yaşayan insanımız, “Oy çıkmazsa bu hizmetler gelmeyecek” diye tehdit edilmemiştir. Bu tür oy avcılığı ve tehdit ancak sizlere ve sizin zihniyetinize yakışır” dedi.

Topaç açıklamasında “Manisa Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’ün Manisa’nın her ilçesine, beldesine, köylerine hizmet götürme hedefi devam etmektedir. Ne yazık ki Salihli’nin Manisa İl Genel Meclisi’nde bulunan üyeleri Abdurrahman Yazıcı ve Cihan Sarı bu hizmet ile ilgili talihsizce yaptıkları basın açıklamasıyla kendilerini düşük düşürmekten öteye gidemeyen kelimeler ve kendilerine yakışır alaycı üslupla cevap vermeye kalkmışlardır. Sayın Yağcı ve Sarı siz, sizlere yakışır üslupta konuşmaya devam edin. Sayın Belediye Başkanımız Cengiz Ergün hizmet yapmaya devam edecektir. Unutmayınız ki Sayın Yağcı ve Sarı bu hizmetler yapılırken hiçbir muhtarımız veya o köyde yaşayan insanımız, “Oy çıkmazsa bu hizmetler gelmeyecek” diye tehdit edilmemiştir. Hizmeti hak eden köylerimize hakkın ve hukukun adaleti çerçevesinde hizmetler yapılacak ve yapılmaya devam edilecektir. Bu tür oy avcılığı ve tehdit ancak sizlere ve sizin zihniyetinize yakışır. Sizler Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibinin yapmış ve yapacak olduğu yardımları teveccühle karşılamanız gerekirken bu alaycı tavır nedir.? Sizler Salihli’nin İl Genelisiniz şunu da sizlere ve kamuoyuna hatırlatmakta fayda duyarız.

100 bin metrekare kilit parke taşı verdik diyorsunuz. Peki bu hizmetler yapılırken MHP’li İl Genel Meclis üyeleri “Hayır” mı dedi. Bu hizmetlerin gelmesi için canla başla çalışmış olan Salihlili diğer il genel meclis üyelerinin buradaki katkılarını da görmezlikten gelemezsiniz. Şayet görmezlikten gelirseniz ya bu sizin cahilliğinizdir, yada hırsınızdan başka bir şey olamaz. Siz oturduğunuz koltuktan, ayağınıza insanların gelmesini bekleyin, siz kendinizi kaf dağında zannedin, MHP.’liler halkın yanında ve hizmeti halkın ayağına götürmeyi ve onlarla iç içe olmayı kendilerine düstur edinmişlerdir. Bunu da aklınızın en güzel yerine yazınız. Salihli kamuoyuna saygılarımızı sunarız.” Dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.