Manisa'da Bugün

AK PARTİ YEREL SEÇİME ASILIYOR

SİYASET

AK Parti’de her ay bir milletvekili düzenlediği sabah kahvaltısıyla il teşkilatını bir araya getirecek. Düzenlenecek kahvaltı, seçim çalışmaları sırasında söylem birliğinin sağlanması için strateji toplantısı niteliğini taşıyacak. İlk toplantıyı ise AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ gerçekleştirdi.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, partisinin hayata geçirdiği nöbetçi vekil uygulaması kapsamında partisinin il teşkilatını öğretmenevinde düzenlediği kahvaltıyla bir araya getirdi. Yerel seçim çalışmalarında söylem birliğinin sağlanabilmesi adına gerçekleştirilen toplantıya Manisa Milletvekilleri MKYK üyesi Hüseyin Tanrıverdi ve Recai Berber’in yanı sıra İl Başkanı Murat Baybatur ile yöneticileri ve kadın kolları üyeleri katıldı. SÖYLEM BİRLİĞİ ÖNEMLİ

Toplantıda ilk söz alan Manisa Milletvekili Recai Berber, “Bundan sonra meclis tatil olduğu zamanlar, milletvekillerimiz çoğu zaman beşimiz bir arada olmak üzere, Manisa’nın her köşesindeki programlara yetişmeye çalışıyoruz. Bizim kendi teşkilat mensubu arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelmeye ve söylem birliğini oluşturmaya, önümüzdeki dönemde en çok ihtiyacımız olan, vatandaşımızın medyadan, şuradan, buradan kafasını karıştıranlara karşı, sağlam bir kafayla sağlam donanımla, onların soru işaretlerini giderecek donanımla onlarla sohbet etmemiz, onlara ulaşmamız çok önemli. Bu süreç çok kritik bir süreç, önümüzdeki bir yıl, yerel seçimler dolayısıyla kısa vadede, hem de Türkiye’nin 50 yılını 100 yılını etkileyecek bir yapılanma sürecinde olduğumuz için de çok önemli” dedi.

KRİTİK SÜREÇ

Toplantıyı düzenleyen AK Partili Vekil Selçuk Özdağ ise, “Önümüzde belediye başkanlığı seçimleri var, 2014 seçimleri bizim için çok önemli. Şu an Türkiye çok kritik bir süreçten geçiyor. Bir çözüm süreci başlattık, bu çözüm sürecinin başarılı olması gerekiyor, bütün partililerimiz, genel merkezimizin yetkilileri, MKYK üyelerimiz, Genel Başkan Yardımcılarımız, siyaset akademisinin mensupları, başbakanımız dahil olmak üzere, Türkiye’nin her tarafındalar, Manisa bizim için çok önemli. Manisa Ege Bölgesi’nin yükselen yıldızı, MKYK Üyemiz Hüseyin Tanrıverdi ve diğer 4 milletvekilimiz çok ciddi çalışmalarla büyük yatırımlar yaptık” dedi.

HER AY BİR VEKİL

Bu toplantıları sırasıyla her ay bir vekilin düzenleyeceğini ifade eden Özdağ “Teşkilat mensubu arkadaşlarımız zaten her hafta bir araya geliyorlar. Ayda bir de kendilerinin il danışmaları var. Milletvekilleri arkadaşlarımızla sırasıyla ayda bir defa yönetim kurulu üyelerimizle bir araya gelmek istiyoruz. Daha hızlı çalışmak, daha rantabl çalışmak, daha fizibilite çalışmak konusunda bir araya gelmek. Ortak akıl her zaman iyidir, akıl akıldan üstündür. Burada kardeşlerimizle beraber, 2014’e sarılıyoruz, belediyeleri nasıl alabiliriz, cumhurbaşkanlığı seçimine nasıl hazırlanabiliriz, olağanüstü bir başkanlık sistemi oluşursa parlamento böyle bir olayı referanduma götürürse referandumda neler yapabiliriz, Manisa’da çalmadık kapı bırakmamak adına, sıkılmadık el bırakmamak adına, birlikteyiz beraberiz” dedi.

MERKEZDE DE YERELDE DE AK PARTİ

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi de “Bundan sonra ayda bir, bir milletvekilimizin ev sahipliğinde kahvaltıyı bahane ederek toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Arkadaşlarımız daha bir sık olacaklar, omuz omuza olacaklar ve birlikte hedefleri belirleyerek hedefe birlikte ulaşacaklar. Tabi ki içinden geçtiğimiz süreç hem Manisa açısından, hem teşkilatımız açısından, hem da ülkemiz açısından önemli bir süreçtir. Bu süreçte söylem birliği, eylem birliği oldukça önemlidir. Bu noktada, bu toplantılarımızın öncelikle söylem birliğini gerçekleştireceğine inanıyorum ve ikincisi bu söylemlerimizin hayata geçmesi için eylemimizi ortaya koyduğumuzda da birlikte hareket etmemizi sağlayacaktır. Teşkilatımız üzerine düşen görevi yapmaktadır. Önümüzdeki süreci dikkate alarak daha da heyecanlıyız, daha da planlı, programlı bir şekilde çalışmalarını sürdürecekler. Merkezi hükümette hizmette bulunduğumuz gibi yerelde de hizmette bulunabilmek için önümüzdeki 2014 yerel seçimlerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak seçimlere girmekte ve büyükşehir belediye başkanlığını almak için, teşkilatımız çalışmalarını bütün gayretiyle ortaya koyacak ve bunu gerçekleştirecektir. Buna inanıyor ve arkadaşlarımıza güveniyoruz. İnşallah büyükşehir belediyesi AK Partili olduğunda, ilçe belediyelerimiz AK Partili olduğunda, merkezi hükümetimiz de AK Partili bir hükümet olduğuna göre artık Manisamız bu günlerden daha ileriye taşınmış olacak. İl bazında il bütünlüğünde daha ileriye taşınmış olacak, buna inanıyoruz. Bu amaçla bu çalışmalarımız ciddi bir şekilde sürdürerek, esas amacımız olan hemşerilerimize hizmeti gerçekleştirmiş olacağız” dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.