Manisa'da Bugün

AK PARTİ YUNUS EMRE ADAY ADAYI BERK MERSİNLİ SEÇİM STARTINI VERDİ

SİYASET

Geçtiğimiz hafta içerisinde AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan Aday Adaylığını büyük bir coşkuyla açıklayan eski Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, aday adaylık çalışmalarının startını verdi.

Yunus Emre İlçesi sınırları içerisinde kalan Malta ve Tevfikiye mahallesinde lokma döktüren ve vatandaşa dağıtan Mersinli, sonrasında pazarcıları tek tek dolaşarak hayırlı işler diledi.
 “BİSMİLLAH DİYEREK BEREKETLİ BAŞLAMASINI İSTEDİK”

Mersinli yaptığı açıklamada, “Yerel seçimler öncesi parti içerisinde bir aday adaylık süreci yaşıyoruz. Bugün Karaköy’de Tevfikiye mahallesi ve Kuyu Alan çevresinde yaşayan hemşerilerimizle ve kurulan Pazar da esnaf olan pazarcı kardeşlerimizle beraber olarak lokma döktürmek istedik. Amacımız lokmayla birlikte bereketin gelmesi ve devamının sağlanmasıdır. Lokmanın ardından pazarcı esnafımızla birlikte olacağız. Sıkıntıları varsa dinleyip notlarımızı alıp gereken çalışmaları ve görüşmeleri yapacağız. Ayrıca Mersinli, ahilik haftası olması sebebiyle esnafın ahilik haftasını kutladı. Ahiliğin çok eski bir geçmişe sahip olduğunu belirten Mersinli, ahiliğin eskiden en büyük ve güçlü sivil toplum örgütü olduğunu ve geçmişten gelen bu kültürün yaşatılması gerektiğini söyledi.

“BALIKÇILARDAN BÜYÜK DERSTEK”

Dökülen lokmaların başına geçen Mersinli vatandaşa lokma dağıttı ve ardından pazarcı esnafını ziyaret etti. Pazar ziyareti sırasında balıkçıların Mersinli sevgisi görülmeye değerdi. Hatta balıkçılar Mersinli’ye oy verin bir kilo balık diyerek de şakalaşmayı ihmal etmediler. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.