Manisa'da Bugün

AK PARTİ YUNUS EMRE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BERK MERSİNLİ HALKLA KUCAKLAŞTI

SİYASET

Manisa’da yeni kurulan Yunus Emre İlçesine AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Berk Mersinli aday adaylığı sürecinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 Haftanın her günü vatandaşla buluşan ve her Pazar yerini ziyaret eden Mersinli bu sefer Laleli Mahallesi Cumartesi Pazarı önünde lokma döktürerek vatandaşlarla ve pazar esnafı ile bir araya geldi. Her gittiği yerde vatandaşların sevgisi ile karşılanan Mersinli lokma dağıttıktan sonra Pazar esnafına “hayırlı işler” diledi.
“HALKIMIZIN BİZE TEVECCÜHÜ ÇOK GÜZEL”
Mersinli burada yaptığı konuşmada “Lokma dökümüyle halkımızla lokmamızı paylaşıyoruz. Bu gün laleli cumartesi pazarındayız. Burada lokmamızı dağıttıktan sonra pazarcılarımızı dolaşacağız ve hane halklarına broşür dağıtacağız. Yani bizim açımızdan seçim çalışmaları çok iyi gidiyor. Aynı zamanda halkın bize olan teveccühü çok güzel. Halkımızdan aday adayı değilde aday olmuşuz algısı çıkmış durumda. Bu da bizi çok memnun ediyor. Biz önce Allah’a sonra Manisalı hemşerilerimize güveniyoruz. Bu noktada çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Ben belediye başkanı profili olmak gibi değilde gerçekten halktan biri olarak bu noktada nasıl bu gün böyle halkın içindeysem adaylık sürecinde de eğer nasip olursa seçilirsem aynı şekilde böyle halkla beraber olamaya devam edeceğim. Çok güzel bir ekibimiz var ve çok güzel bir altyapı hazırlıyorlar. Bu Pazar ziyaretlerinden sonra sivil toplum örgütlerini, merkeze bağlı değişik esnaflarımızı, üç tane mahalle olacak beldelerimiz var. Onlara yapacağımız ziyaretler var. Artık sabah, öğle, akşam çok dolu olacağız. Biz yeter ki çok çalışalım. Adaylık sürecinde eğer nasip olursa daha farklı çalışmalara gireceğiz. Herkese gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah farklı bir uslüp farklı bir Yunus Emre güzel ve huzurlu bir Yunus Emre temelini atmak için biz bu yola çıktık. Allah nasip ederse de bunu başaracağız” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.