Manisa'da Bugün

AK PARTİ YUNUS EMRE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BERK MERSİNLİ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

SİYASET

Manisa’da yeni kurulan Yunus Emre ilçesi’ne belediye başkan aday adayı olan AK Partili Berk Mersinli, lokma döktürerek vatandaşlarla bir araya geldi.

 Barış Manço Meydanı'nda lokma dökümünde Berk Mersinli’de vatandaşlara lokma dağıttı. Mersinli lokma dağıtımının ardından Pazar esnafını ziyaret etti. Pazarcılara “hayırlı işler” dileyen Mersinli meyve ve sebzede sattı.
“ÇALIŞMALARA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ”
Yerel seçimler öncesi parti içerisinde bir aday adaylık sürecinin yaşandığının altını çizen Mersinli, “Bugün Barış Manço ve Garaj çevresinde yaşayan hemşerilerimizle ve kurulan Pazar da esnaf olan pazarcı kardeşlerimizle beraber olarak lokma döktürmek istedik. Amacımız lokmayla birlikte bereketin gelmesi ve devamının sağlanmasıdır. Lokmanın ardından pazarcı esnafımızla birlikte olacağız. Sıkıntıları varsa dinleyip notlarımızı alıp gereken çalışmaları ve görüşmeleri yapacağız.12 yıllık siyasi hayatımız boyunca Manisa’nın sorunları hiçbir zaman gözümüzü kapatmadık. Sorunları empati yapıp görmeye çalıştık pazarcının, dolmuşçunun, esnafın, engellinin her vatandaşımızın yanındayız. Günlük olarak yerel gazetelerimizi ziyaret ediyoruz herkesle iç içe olmaya çalışıyoruz. Bizlere destek olan ve yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.