Manisa'da Bugün

AK PARTİ YUNUSEMRE ADAYI MEHMET ÇERÇİ YUNTDAĞI KÖYLERİNİ GEZDİ

SİYASET

Ak Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Çerçi, Yuntdağı köylerini ziyaret etti.

 Ak Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Çerçi, Yuntdağı köylerini ziyaret etti.

Yerel seçimlere çok az bir süre kala çalışmalarını hızlandıran Ak Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Çerçi, bir günde dokuz köy ziyaret ederek,Yuntdağlarında ki tüm köyleri gezmiş oldu. 

Yuntdağı köyleri olan Sarma, Kaleköy, Gökbel, Demirci köy, Uzunlar, Asmacık, Recepli, Sakallı ve Karahüseyinli köylerini ziyaret etti. Köy ziyaretlerine ilk olarak Sarma köyünden başlayan Çerçi ve ekibi burada Cuma namazını kılarak vatandaşlar ile öğle yemeği yediler.

Yemek çıkışının ardından köylerle sohbet eden Çerçi daha sonra köy kahvesinde vatandaşlara hitap etti. Vatandaşlara ilk olarak hitap eden Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Tanrıverdi ve Mehmet Çerçi’yi bizlere sizlere emanet etti derken, Büyükşehir bütçesi ile hizmette büyük olacak. Bu büyük bütçe ve hizmet aşkı Ak Parti gibi ehil ellerde olunca 11 yıldır olduğu gibi hizmet akışı aralıksız devam edecektir.’’dedi. Yuntdağı köylerinin her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde Başbakanın arkasında kapı gibi duracağını söyleyen Yüksel, yapılan hiçbir tuzak hiçbir plan tutmadı, çünkü başbakanımızın arkasında milletin duası ve milletin ta kendisi var. Milletin duası ve kendisi de bizim arkamızda olduğu sürece bizi kimse yıkamaz.’’dedi.

Yunusemre İlçe başkanı Engin Yüksel’in ardından konuşan Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Çerçi, AK Partiye ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a tuzak kurmaya çalışanlar var. 11 yıldır tuzak kurmaya da devam ediyorlar. Bu yürüyüşün ve Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında millet var ve bizim arkamızda da millet olduğu sürece bizi asla bizi deviremeyecekler.’’dedi. Milletten aldığımız destek ile bizi kimse deviremez diyen Çerçi, Bizim Yuntdağıköyleri ile ilgili kalkınma projelerimiz var. Uydukentler kurup vatandaşımızı Toki ile ev sahibi yapacağız.’’dedi.

Yuntdağları köylerini Köy-Des ile kalkındırdıklarını ve il özel idaresi vasıtası ile de tüm sorunlarını neredeyse çözdüklerini söyleyen Çerçi, Yunusemre Belediyesi ile bu hizmet akışı daha hızlı,Büyükşehir belediyesinin de gücünü alarak daha güçlü şekilde devam edecek. Yunusemre belediyemizde koruma orduları olmadan, x-ray cihazları olmadan her sıkıntınızı bizlere ulaştırabileceksiniz.’’dedi. Bizim yapmış olduğumuz işler referansımızdır diyen Çerçi, bizler yapamayacağımız sözleri vermeyiz, verdiğimiz sözlerin de kapı gibi arkasında dururuz.’’dedi.

Asmacık köyünde vatandaşlar ile akşam yemeğine katılan Çerçi, burada yapmış olduğu konuşmasında;Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için koşturan, arazi olmayan millette hizmet için arazide olan bir belediye olacaklarını söyledi. Çerçi ayrıca, Koltuk ve makam sevdalısı olmadıklarını söylerken Yuntdağının hak ettiği değeri Ak Partili belediyelerle fazlasıyla alacağını söyledi.

Sarma köyü Muhtarı İbrahim Karabiber,İl Genel Meclisi grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı,İl Başkan Yardımcısı Osman Sönmez,Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel ve Dursun Ali Yıldız’a köylerine yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.