Manisa'da Bugün

AK PARTİ YUNUSEMRE İLÇE BAŞKANI ENGİN YÜKSELİ KIZDIRAN MANŞET

SİYASET

Ak Parti Yunus Emre ilçe başkanı Engin Yüksel’den yerel bir gazetede çıkan ‘’intikam’’ başlıklı çarpıtma habere sert tepki.

Ak Parti Yunus Emre ilçe başkanı Engin Yüksel’den yerel bir gazetede çıkan ‘’intikam’’ başlıklı çarpıtma habere sert tepki.

 

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel yerel bir gazetenin Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile ilgili yoruma dayalı çarpıtma haberiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gazetede yayınlanan habere tepki gösteren Yüksel, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin daha önce ticaret yaptığı bir iş adamıyla karşı karşıya getirilmeye çalışıldığını belirterek yanlı, basın ilke ve ahlak kurallarına uymayan bir tutumla haber gibi servis edilen” İNTİKAM KAN, DAVASI” gibi söylemlerin Mehmet Çerçi ismiyle tezat ifadeler olduğunu belirtti.

Mehmet Çerçi’nin gerek kampanya döneminde gerekse de mazbatasını aldıktan sonra yaptığı konuşmaları incelendiğinde birlik, beraberlik; hizmet, insanca yaşama gibi sevgi ve saygıya dayalı söylemlerden başka bir şey bulunamayacağını ifade eden Yüksel, birilerinin Mehmet Çerçi’nin Yunusemre Belediyesini fark atarak almasını hazmedemeyip Mehmet Çerçi’yi nasıl yıpratırız mantığıyla düğmeye bastığını bu yerel gazetenin de kirli siyasete alet olarak tamamen yoruma dayalı asılsız mesnetsiz çirkin bir haber yaptığını ifade etti.

BAŞKANLIK MAKAMI ŞAHISLARLA UĞRAŞILACAK MAKAM DEĞİLDİR

Belediye Başkanlık makamının hizmet makamı olduğunu, Mehmet Çerçi’nin de sadece hizmete Yunusemre ilçesini inşa etmeye talip olduğunu belirten Yüksel, ‘’Müteahhit müteahhitliği, iş adamı iş adamlığını yapmaya devam edecek. Sayın Belediye Başkanımızın Yunusemre’yi inşa etmekten, daha yaşanılabilir Bir Yunusemre sevdasından başka bir planı yok. Bu süreçte kim Yunusemre ilçesine bir çivi çakarsa Başkanımız ona ancak teşekkür eder taktir eder dedi.

DAVA AÇACAĞIZ…

Ak Parti avukatları tarafından yalan ve yorum haber yapan bu gazete hakkında yasal işlemlerin başlatılacağını söyleyen Yüksel “Elbette Manisamızda çok saygın gazeteler, televizyonlar, haber siteleri mevcut. İşlerini hakkıyla yapıyorlar. Yeri geliyor eleştiriyorlar. Bizlerde dönüp kendimizi sorguluyoruz bu gibi durumlarda. Ama makamına daha yeni oturmuş bir belediye Başkanını İNTİKAM, KAN DAVASI gibi kelimelerle yorum yaparak itibarsızlaştırma çalışmalarına da asla sessiz kalamayız. Haklarında gerekli yasal işlemleri bugün başlatıyoruz. Tarafsız tüm yayın organlarımıza başarılar diliyor, bu gazeteyi de doğruya, ahlaka ve tarafsızlığa davet ediyorum’’ dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.