Manisa'da Bugün

AK PARTİ'DE KONGRE HAREKETLİLİĞİ GENÇLERLE BAŞLADI

SİYASET

AK PARTİ'DE kongre sürecine yaklaşılması ile birlikte hareketlilik kendini partinin gençlik kollarında göstermeye başladı. Arif Batu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu.

 AK PARTİ'DE kongre sürecine yaklaşılması ile birlikte hareketlilik kendini partinin gençlik kollarında göstermeye başladı. Arif Batu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu.
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Adayı Arif Batu şöyle dedi; "Büyüklerimin ve arkadaşlarımın bu süreçte beni bu göreve layık görmesi beni çok gururlandırdı. Tabi partimiz temelleri güçlü atılmış ülkemize ufuk katmış ve gelecekte de inşallah daha güçlü bir ülke olma yolunda dinamik ve likayatli gençler yetiştirmiştir. Biz de inşallah bu davada üstümüze düşen bir görev olursa bunu gerçekleştirmenin gayreti içinde olacağız. Partimizin bu kongre döneminde birlik ve beraberliğinin bozulmaması ve fitne ortamını oluşmamasını temenni ediyorum. Bu sürecin doğru işlemesi teşkilata ve teamüllere uygun davranılması gerektiğini vurgulamak istiyorum. Çıkacağımız bu yolda partime ve teşkilatıma zarar vermeden Manisa adına yapabileceğimiz en büyük projeleri ve hedefleri vizyon olarak kabul edeceğim. Başkan olup olmamamız önemli değil hangi dava arkadaşımız başkan olursa onunla beraber yine millete hizmetten vazgeçmeyeceğiz. Bu bizim en büyük şiarımızdır. İl başkanımız sayın Murat Baybatur'la görüştükten sonra inşallah teşkilattaki arkadaşlarımızla ve halkımızla daha çok görüşeceğimizi burada söylemek istiyorum. Teşkilatımız güçlü ve kuralları olan bir teşkilattır. İl başkanımız Murat Baybatur ile bu süreçte görüşme talebim oldu ancak teşkilatımızın ve sayın başkanımızın yoğun temposundan dolayı görüşemedik. İnşaallah sayın başkanımız ile en kısa sürede görüşüp dava arkadaşlarıma daha detaylı bilgi vereceğim.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.