Manisa'da Bugün

AK PARTİ'DE YUNUS EMRE İÇİN ADNAN KAÇİRE SESLERİ

SİYASET

Yaklaşan yerel seçimler nedeni ile siyasi partilerdeki hareketlilik devam ediyor.

Manisa'nın Büyükşehir kapsamına alınması ile birlikte yeni kurulan Yunus Emre ve Şehzadeler ilçesi siyasi partiler için şuan en önemli ilçeler arasında yer alıyor. AK Parti'nin geçtiğimiz hafta temayül yoklaması yankıları Manisa'da ki gündemini hala koruyor.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç'ın Temayül'de en yüksek oyu Hüseyin Tanrıverdi aldı açıklamasının ardın siyasi gündem bir anda ısındı.
AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur'un daha sandıklar açılmadı bu tür söylemler hayal ürünüdür açıklaması ve Diğer aday adaylarının Ertuğrul Aytaç hakkındaki açıklamalar Kurt gazeteci Ertuğrul Aytaç'ı zor duruma düşürdü.
AK Parti'de şuan olarak sadece Şehzadeler ilçesi netlik kazandığı burada adayın Ömer Faruk Çelik olmasında parti teşkilatının hem fikir olduğu her ortamda dile getiriliyor.
AK Parti'nin Yunus Emre ilçesinde ise şuan sadece 5 Aday Adayı bulunurken siyasi kulislerde son zamanlar içersinde Adnan Kaçire ismi ön plana çıkıyor.
Adnan Kaçire'nin ise talepler karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.
ADNAN KAÇİRE KİMDİR?

1969 yılında Manisa Yuntdağına bağlı Karahüseyinli köyünde doğdu.Orta öğretimini Manisa tamamladı.1986 yılında kuyumculuk sektörü ile ticari hayatı başladı.Daha sonra döviz bürosu,inşaat söktörü ve tarım ürünleri üretim ve ihracat sektöründe faaliyet göstermektedir.Bir çok sivil toplum örgütlerinde görev almıştır.Manisa Yuntdaglılar Derneği ve aynı zamanda Manisa Kuyumcular Derneği Başkanı ve MTSO meclis üyesidir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.