Manisa'da Bugün

AK PARTİ'DEN AKHİSAR VERGİ DAİRESİ'NE ZİYARET

SİYASET

25 Şubat ile 3 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle, AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı'ndan bir heyet Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas’ı makamında ziyaret etti.

 Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Kadın Kolları Şemsi Okur, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar ve yönetim kurulu üyeleri, Vergi Dairesi Müdürü Anamas’ı ziyaret ederek, çiçek ve çikolata takdim etti.
Vergi Haftası'nın asıl amacının vergi bilincini vatandaşa aşılamak olduğuna dikkat çeken Vergi Dairesi Müdürü Anamas, “Vergiyi ne kadar iyi toplayabilirsek, devletimiz de hizmetlerini daha iyi yapabilir. Bundan dolayı vatandaşımızın vergiyi zamanında ödemesi çok önemlidir. Biz de zaten bu vesile ile insanlarımıza vergi bilincini aşılamak için her yıl bu haftayı düzenliyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Hızlı ise, yaptığı konuşmada, ülkede yapılan hizmetlerdeki kalitenin artışının vergide yapılan düzenleme ve tahsilat oranının yüksekliğine bağlı olduğuna dikkat çekti.
Vergi Haftası'nda yapılan etkinliklerin çok anlamlı olduğunu belirten AK Parti İlçe Başkanı Şenyiğit de, tüm vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutlayarak başarılar diledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.