Manisa'da Bugün

AK Parti’den Sağlık-Sen Manisa Şubesine Ziyaret

SİYASET

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı İsmail Önal, Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgat’ı ziyaret etti.

 AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı İsmail Önal, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgat’ı sendika binasında ziyaret etti. Sağlık-Sen Manisa Şube Başkan Yardımcısı Özgür Baykurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Emine Tınaz ve Orhan Gümüş’ün hazır bulunduğu ziyarette Önal’a AK Parti Manisa İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Musutafa Alataş, Hayri Soytürk, Şenay Çayan ve İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Müzeyyen Yoğurtçu eşlik etti.

“SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM PROGRAMINDA BAŞARILI OLDUK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgat, Mustafa Irgat; “Mevcut hükümetin uygulamaya koyduğu sağlıkta dönüşüm programı sayesinde, vatandaşımızın en çok ihtiyaç duyduğu hayalini kurduğu sağlıkta hizmet kalitesine ulaştık. Bu dönüşüm sayesinde sağlık hizmetleri kaliteli bir şekilde sunulmaya başlanıldı. Sağlıkta dönüşüm programı başarılı bir şekilde uygulandı ve bu halkımıza yansıdı. Çalışanlarımız da bu dönüşümü sahiplendiler. Çalışanlarımız bu dönüşümü gerçekleştirirken sağlık hizmetlerinin kutsallığının bilinci ve şuuru ile hareket ettiler. Yeri geldi kendi ailelerini eşlerini çocuklarını bir kenara bırakarak özverili bir şekilde çalıştılar ve bu günlere gelmiş olduk. Sağlık hizmetlerinin kaliteli olması çalışanları da mutlu etmiş oldu. Bizim sendikamız hasta memnuniyeti ile çalışan memnuniyetinin birbiriyle doğru orantılı olduğunu bilmekte ve buna göre hizmet vermektedir. Biz sendika olarak çalışmalarımızı yürütürken temelde bunu esas alıyoruz.”diye konuştu.

“İNSAN SAĞLIĞINA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı İsmail Önal ize ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, insan sağlığına çok önem verdiklerini belirtti. Önal şöyle konuştu; “AK Partinin temsilcisi olan bizler insan sağlığına çok önem veriyoruz. Bu sağlığın insanlarımıza ulaşmasında da sağlık çalışanları birinci derecede etkendir. Şuanda hükümetimizin de milletimiz nezdinde en fazla memnuniyet oluşturan kurumlardan birisi de sağlık ve sağlık çalışanlarının gösterdiği gayretidir. Çünkü bu hizmetin iyi olabilmesi güzel sonuçlar verebilmesi ancak ve ancak çalışanların ciddiyeti ve o işe samimi bir şekilde sarılmasıyla mümkün oluyor. Bu memnuniyetin oluşmasında insanlarımızın sağlıktan memnun hale gelmesinde sağlık çalışanlarının çok büyük rolü olduğuna bizler yürekten inanıyoruz. Sağlık çalışanlarımızın bu samimi ve özverili çalışmalarından dolayı ve onları temsilen de bizim için sizin sendikanız değerli ve önemli olduğu için size ve sendikanız aracılığıyla sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hizmetlerinizin de daha artmasını, milletimiz adına daha memnuniyet verici olmasını temenni ediyoruz.”

“ŞİDDET OLAYLARINI KINIYORUZ”

Son günlerde sağlık çalışanlarına yönelik yapılan şiddet olaylarını da kınadıklarını ifade eden Önal “ Hep beraber kınadığımız son zamanlarda sağlık çalışanlarına yönelik şiddet uygulamaları çok çirkin olaylar. Bunları bizlerde şiddetli kınıyoruz. Bunların önlenmesi ve acil tedbirlerin alınması içinde hükümetimiz başta olmak üzere arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapıyor. Bizler sizlerin çalışmalarında başarılar diliyoruz ve mevlit kandilinizi de şimdiden kutluyoruz.”dedi.

Ziyaretin ardından Ak Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Sağlık-Sen Manisa Şubesi Başkanı Mustafa Irgat’a çiçek takdim ederken, Irgat’a ziyarete gelen AK Parti heyetine içerisinde kravat ve ayna bulunan birer hediye paketi verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.