Manisa'da Bugün

AK PARTİLİLERİN FENOMENİ BAŞKENTÇİ "MURAT BAYBATUR'A HAYIRLI OLSUN"

SİYASET

AK Parti teşkilatı hakkında en iyi tahminlerde bulunan ve geçen yerel seçimlerde Belediye Başkan Adaylarını günler öncesinden açıklayarak Twitter'da fenomen haline gelen Başkentçi adlı twitter hesabı yine çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Son zamanlarda Sosyal Medya'da tutarsız ve taraflı kişilerin Murat Baybatur hakkında yapılan manüple amaçlı haberlere Başkentçi son noktayı koydu. Başkentçi adlı twitter hesabı AK Parti Manisa Eski İl Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Murat Baybatur için "şimdiden hayırlı olsun" açıklamasını yaptı. Takipçileri tarafından sorulan Manisa'da Milletvekilliği sıralaması nasıl olur sorusuna Başkentçi "Murat Baybatur'a hayırlı olsun." dedi.
Yapmış olduğu her açıklaması doğru çıkması ve Parti teşkilatlarını çok yakından bilmesi ile tanına ve popüler olan Başkentçi Twitter hesabının bu açıklaması ile birlikte AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı olan Murat Baybatur'un 7 Haziran'da yapılacak olan Genel seçimlerinde ilk 3 içersinde yer alacağı siyasi kulislerce konuşulmaya başlandı.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.