Manisa'da Bugün

AK PARTİ'NİN YENİ İLÇE BAŞKANLARI MEDYA YA TANITILDI

SİYASET

Manisa'da AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanlığı'na Engin Yüksel, Şehzadeler İlçe Başkanlığı'na ise Ahmet Tonguç getirildi.

 Manisa'da AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanlığı'na Engin Yüksel, Şehzadeler İlçe Başkanlığı'na ise Ahmet Tonguç getirildi.

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte Manisa AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nın kapatılmasının ardından, merkezde bulunan Yunus Emre ilçesi ve Şehzadeler ilçesinin ilçe başkanları belli oldu. AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanlığı'na Engin Yüksel, Şehzadeler İlçe Başkanlığı'na ise Ahmet Tonguç getirildi. Konuyla ilgili olara AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nda toplantı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, kapatılan AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti'nin büyükşehir vizyonuna uygun bir şekilde merkez ilçe başkanlarını belirlediğini dile getirerek, "Merkez ilçe başkanlığı için, başta Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Erdem, Bölge Koordinatörümüz Hasan Ali Demir ve İl Koordinatörümüz Hamza Dağ'la beraber altı arkadaşımız mülakata alındı. Yapılan mülakat sonucunda bundan sonra Yunus Emre İlçe Başkanlığına Engin Yüksel, genel merkez tarafından atanmıştır. Merkezde yüzde 50 oy alınması için büyük gayretleri olan, bu ekibin içerisinde Hukuki İşler Başkanlığı'nı yapan Ahmet Tonguç ise Şehzadeler İlçe Başkanlığına atanmıştır." dedi. AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanlığı'nın kapatılmasından dolayı yaşadığı üzüntüyü de dile getiren Baybatur, "Partinin değişik kademelerinde değişik görevlerde bulunan ve en sonunda Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Berk Mersinli kardeşimizle ilçe başkanlığı vazifesinde beraber olamamanın hüznü içerisindeyim. Bundan sonraki süreçte başka hedeflere başka yollara kendini adapte edeceğini başka başarılar yakalamak istediğini kendisi ifade etti. Biz de kendisine güvendiğimiz için Rabbimize dua ediyoruz." şeklinde kaydetti. Baybatur'un ardından konuşan eski Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ise partisi için çalışmalarının devam edeceğini belirterek, "İnşallah iyi şeyler yaparak milletimize hizmet etmişizdir. Beraber çalıştığım bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Gözüm arkada kalmadan hatta daha da iyi olduğuna inandığım bir şekilde söyleyebilirim ki Yunus Emre İlçe Başkanı ve Şehzadeler İlçe Başkanı'nın çok başarılı olacağını düşünüyorum." diye konuştu.
"AK PARTİ'DE ÇALIŞARAK SEVAP İŞLEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"
Baybatur ve Mersinli'nin konuşmalarının ardından söz alan Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel, "Biz birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Seçimlere de bir ve beraber bir şekilde gireceğiz. Bundan sonraki süreçte ay sonuna kadar 30 kişilik ilçe grubu ve bundan sonra da kadın kolları ve gençlik kolları grupları oluşturulacak." dedi. Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ise, "AK Parti'de çalışmak benim için ayrı bir önem taşıyor. Burada çalışmalarımı yürüterek hayra girdiğimi, Allah katında sevap işlediğimi düşünüyorum. Hayatın bana verdiği bu güzel görevi en iyi şekilde yerine getireceğimi düşünüyorum." dedi.
Toplantının sonunda AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur tarafıdan yaptığı çalışmalardan dolayı Berk Mersinli'ye plaket verildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.