Manisa'da Bugün

Akhisarlı İş Adamları Erdoğan’la Görüştü

SİYASET

TÜGİK Mali Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. Tarihi Toplantıda Akhisar Genç İşadamları da vardı. 

TÜGİK Mali Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara JW Mariott Otel’de gerçekleşti. AKGİAD’ın hazır bulunduğu toplantıda, TÜGİK Başkanı Erkan Güral, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış konuşmalarını yaptı. 

Toplantıda Akhisar Genç İşadamları Derneği Başkanı Özkan Kalın, başkan yardımcısı Bilal Özükırmızı ve Murat Aslan’ın yanı sıra AKGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Burçin Karakuş, Fahri Dirikbil, Mert Başaran, Semih Başaran ve Keyfi Sefa Dergisinden Mehmet Saygı hazır bulundu. TÜGİK Mali Genel Kurulu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: “ Türk Genç İş Adamlarının 26 yıldır sesi olan TÜGİK’in ortaya koyduğu yerli ve milli duruşa saygı duyuyorum. Yaşadığımız süreçte milletin de devletin yanında olması çok önemlidir. Bu anlamda TÜGİK’in sergilediği duruş çok önemlidir. Geçtiğimiz yıl en zor dönemlerden birini yaşadık. Terör eylemlerinin artması, üst üste 2 seçim gibi hadiseler kimilerini karamsarlığa sürükledi. Ekonomik verilere baktığımızda moralimizi bozacak ciddi bir sıkıntı görmüyorum. Genç işadamlarına sesleniyorum; moralli olun, istikbal bizimdir, endişeniz olmasın.” 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.