Manisa'da Bugün

ALPEREN OCAKLARI’NDAN AK PARTİ’YE 50 KİŞİLİK KATILIM!

SİYASET

AK Parti Manisa İl Başkanlığı’nın düzenlediği aday tanıtım toplantısında önemli bir gelişme yaşandı. Alperen Ocakları Manisa Eğitim ve Kültür Vakfı’nın 50 üyesi, AK Parti’ye geçtiğini bildirdi.

HABER MERKEZİ

Alperen Ocakları Manisa Eğitim ve Kültür Vakfı, 50 üyesiyle birlikte AK Parti’ye destek vereceklerini duyurdu. AK Parti Manisa İl Başkanlığınca Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Vakıf Başkanı Ercan Çetinkaya, içlerine paralel yapının sızdığını söyleyerek, siyasete AK Parti’de devam edeceklerini ifade etti.

Alperen Ocakları’nın Muhsin Yazıcıoğlu politikalarından uzaklaştığını söyleyen Başkan Ercan Çetinkaya, eski ülkücü Selçuk Özdağ’ın Genel Başkan Yardımcısı olmasıyla birlikte AK Parti’ye geçiş yaptıklarını söyledi.

SALON ALKIŞLADI

Çetinkaya’nın 50 kişilik bir kadroyla AK Parti’ye katılacağını kamuoyuna bildirmesi, partililer arasında büyük bir sevinç yarattı. Partililer alkışlarla vakıf üyelerine destek verdi.

Yorumlar (2)

vatan 9 Yıl Önce

hosgeldiniz

Kürşat YILMAZ 9 Yıl Önce

kendilerine alperen ocaklarında yer bulamayan arkadaşlar yakışanı yaptı, onlar bir kere alperen ocakları eğitim ve kültür vakfına mensup değil misilleme olarak kurulmuş alperen ocakları eğitim ve kültür derneği mensuplarıdır, lütfen bu düzeltmeyi yaparsanız toplumu aydınlatmış olursunuz, saygılarımla.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.