Manisa'da Bugün

Bahçeli, Gaziantep'teki Patlamayı Değerlendirdi

SİYASET

Mhp Lideri Devlet Bahçeli: " Gaziantep'in Seçilmesi Tesadüf Değil" dedi...

 MHP Lideri Devlet Bahçeli, bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin cenaze töreni için Gaziantep'teydi.
Bahçeli, düzenlenen basın toplantısında hain saldırıyı ağır sözlerle kınadı.

Devlet Bahçeli, "Allah korkusu, millet saygısı ve insan sevgisi taşımayan bu kara kalpliler, bayramı da ramazan ayını da zehir etmişlerdir. Emin olun acıma ve şefkat duygularını tamamen yitirmiş bu uğursuzların vicdansızlıkları tarifsiz ve benzersizdir." dedi.

Devlet Bahçeli, terör saldırısı için Gaziantep'in seçilmesinin tesadüf olmadığına inandığını ve olay üzerindeki belirsizliklerin giderilmesi gerektiğini söyledi.

Bahçeli, "Patlatılan bombanın arkasında tam anlamıyla kimlerin durduğu ve hangi amaçları gözettiği net olarak açıklığa kavuşturulmalıdır. Bomba yüklü aracın olay yerine nasıl sevk edildiği konuları da açıklanmalıdır. Pek tabi ki meselenin üzerindeki sis bulutu aydınlatılmalıdır." şeklinde konuştu.

Bahçeli, Suriye'de yaşanan kaos ortamının, Türkiye'ye sıçramasından duyduğu endişeyi de dile getirdi.

Devlet Bahçeli şunları kaydetti:


"Kürt kökenli kardeşlerimle bölücü terörü aynı kategoriye indiren şuursuzluklar, Türkiye'yi çok nazik ve kritik aşamaya taşımıştır. Bu itibarla komşu coğrafyalardaki isyan ve karışılıkların ülkemize etnik kimlik kapısından girmesi üzülerek ifade etmek isterim ki kolaylaşmıştır. Gaziantep'te bombalı saldırıya uğraması ve özellikle sivil vatandaşlarımıza yönelik katliam girişimi aslına bakarsanız Türkiye'nin kardeş kavgasına düşmesi için yapılan en karanlık terör hamlesidir."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.