Manisa'da Bugün

BAYBATUR, ESKİ VE YENİ SİYASETÇİLERİ BULUŞTURDU

SİYASET

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, geçmişte birlikte siyaset yaptığı arkadaşları ve ağabeyleriyle yemekte bir araya geldi.

 Misafirleriyle yemekte buluşan Baybatur, konuklarıyla uzun süre sohbet edip hatırlarını sordu. Baybatur kendisinden yaşça büyük ağabeyleriyle geçmişte yaptıkları çalışmaları da anarken, duygulu anların yaşanmasına neden oldu. 
Baybatur, Refah Partisi’nde görev yaptığı dönemler ve AK Parti kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde kendisine büyük destek veren arkadaşlarına hitaben yaptığı konuşmada, “Öncelikle davetimizi kabul edip geldiğiniz için hepinize ayrıca teşekkür ederim. Genç yaşta siyasete girdiğimizde yanımızda sizler vardınız. Şahsım adına üzerimde çok emeğiniz oldu. Sizlerin tecrübelerinden azami derecede faydalanmaya çalıştım. O dönemlerde gençlik kolları başkanlığı yaptığımızda sizlerden öğrenip tecrübe ettiğimiz çalışmalardan, AK Parti kurulduğunda önemli derecede faydalandım. Samimi ve Salih bir yürekle çalıştık. Sizlerden vefayı, salih amelle çalışmayı öğrendik. Hepinizin benim üzerimde çok emeği var. Hepinizden Allah razı olsun. Bu gün dahi sizlerin dualarını istiyoruz ve buna ihtiyacımız var. Milletimize hizmet etmeyi, sizlerle birlikte şiar edindik. Gece gündüz demeden çalıştık. Bu gün yaptığımız hizmetlerde sizlerden öğrendiğimiz tecrübeler vardır. Bu gün bizleri kırmadınız ve birlikte bir araya geldik. Bu gün bile bizleri kırmayıp davetimize katıldınız. Tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “ Bu gün sizlerin dualarını istiyoruz. Üzerimizde çok hakkınız var. Genç olduğumuz o yaşlarda bize yol olup, yol gösterdiniz. Çok şeyler öğrendik sizlerden, gönlümüz isterdi ki çok daha önce sizlerle buluşalım diye ancak bu güne nasip oldu. Bundan sonra artık daha çok bir araya gelelim diye düşünüyorum. Nasip olursa Ramazan Ayı’nda sizlerle iftarda buluşmak istiyoruz. Bu gün aramızda Tezcan ağabeyimden, Cemalettin Ağabeyime, Mehmet büker Ağabeyimizden, Şerafettin Kabakçıoğlu, Halil Çınar’a, Abdurrahim Arslan, Mustafa Ağabeyim, Ömer ve Öner abim, Ata ağabeyim, burada bulunan hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizin bizim üzerimizde ayrı emekleri var. Bu davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor ve dualarınızı istiyoruz. Bu toplantıdaki amacımız yalnızca sizlere olan vefa borcumuzdan dolayı bir araya gelmek ve hayır dualarınızı almaktır. Nasip olursa bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Hala sizlerin tecrübelerinden faydalanmak ve sizlerin bize sağlayacağı katkılardan memnun olacağımızı söylemek isterim. Sizlerle geçmişte gece gündüz dağ taş demeden, köy ve belde, ilçelerin tamamını gezerek birlikte çalıştık. Bundan dolayı emeklerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.