Manisa'da Bugün

Baybatur, İGM Grubunu topladı

SİYASET

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, partisinin Manisa İl Genel Meclisi (İGM) Üyeleri ile bir toplantı yaptı. 2012 yılında yapılan hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda 2013 yılında yapılacak hizmetler konusunda da görüş alışverişinde bulundu.

 AK Parti İl Genel Meclisi Grup toplantısı, İl Başkanı Murat Baybatur’un Başkanlığında, partisinin yeni İl binasındaki toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya, İl Başkanı Murat Baybatur, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, AK Parti Grup Başkan Vekilleri İbrahim Onaylı, Kefayettin Öz ve AK Partili İGM üyeleri tam kadro katıldı.

Manisa İl Genel Meclisi Ocak ayı toplantıları öncesinde partisinin İl Genel Meclisi Grubu ile bir araya gelen İl Başkanı Baybatur, 2012 yılında yapılan hizmetlerin değerlendirmesini yaptı. Sağlık ve Eğitim konularını çok önemsediklerini ifade eden Başkan Baybatur, 2013 yılında sağlık ve eğitim alanında yapılacak hizmetlerin yerinde ve zamanında yapılması konusunda İGM Üyelerinden hassasiyet göstermelerini istedi. İl Genel Meclisinin Ocak ayında yapılacak toplantılarda gündeme gelmesi beklenilen konular hakkında da görüş alışverişinde bulunan Başkan Baybatur, meclis üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, Ocak ayı toplantılarının hayırlara vesile olmasını diledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.