Manisa'da Bugün

BERK MERSİNLİ ADAYLIK SORUSUNA HERKESİN BİR HEDEFİ VAR DEDİ

SİYASET

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, basın mensuplarına verdiği iftar yemeğinde “Kamuoyu ve partim uygun gördüğü takdirde yoluma belediye başkan adayı olarak devam ederim’’ dedi.

AK Parti Manisa Merkez İlçe Teşkilatı, Manisa’daki yerel ve ulusal basının temsilcileriyle Çamcıla Cafe’de düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğinde önümüzdeki yerel seçim ile ilgili açıklamada bulunan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, hem büyükşehir hemde ilçeler için kesin adayların yapılacak olan anket, kamuoyu ve en son olarak temayül yoklaması ile belli olacağını söyledi.
İsimin Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte oluşturulan iki belediyeden birisi Yunus Emre Belediye başkanlığı aday adaylığında geçmesiyle ilgili olarak değerlendirmede bulunan Mersinli, “Ben şuanda AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak görevimi sürdürüyorum. İsmimin Yunus Emre Belediye Başkan aday adaylığında geçmesi benim içinde gurur verici bir olay. Ancak öncelikli olarak Manisa kamuoyunun ve partimin ne söyleyeceği önemli. Bana ne görev verilirse yapmaya hazırım. Ancak şuanki çalışmalarımı merkez ilçe başkanı olarak yürütüyorum’’ dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.