Manisa'da Bugün

BERK MERSİNLİ CENGİZ ERGÜN'E VERYANSIN ETTİ

SİYASET

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, yerel seçimlerin yaklaştığı bu dönemde MHP’li Belediye Başkanı ve yöneticilerinin Ak Partili milletvekilleri ve yöneticilerini hedef alan ifadelerine karşın, AK Parti'nin yerel seçimlerden oyunun artırarak ve güçlenerek çıkacağını söyledi.

 Başkan Berk Mersinli yerel seçimlere teşkilat olarak hazır olduklarını kaydederek; “Biz duran adam veya omuzlara alınan adamlardan değiliz. Bizler milletimizin hizmetkârıyız. Biz siyasetçiyi ve belediye başkanını sorun çözen ve sorun yaratan diye ikiye ayırıyoruz. Bir başkanın halk ile bütünleşmesi gerektiğini her zaman her yerde dile getiriyoruz. Halkın sorunlarından uzak derdiyle dertlenmeyen bir başkanın şehrin sorunlarını çözmesi mümkün değildir. Ülkemiz değişimi ve gelişimi Ak Parti ile yakaladı. Bunu halkımızla birlikte başardı. " diye konuştu.

PARKLA, BAHÇEYLE ŞEHİR DEĞİŞİR AMA GELİŞMEZ

Şehirlerin artık eski usul yönetilemeyeceğini ifade eden Başkan Mersinli, "Sayın Cengiz Ergün parklarla, bahçelerle şehrimize belki görsel görünüm kazandırdı ancak şehri ileriye taşıyacak hizmetleri üretemedi ne yazık ki. Manisalı artık sadece park, bahçe, kaldırım, istemiyor. Beklentiler değişiyor ve artıyor. Bunu iyi algılamalıyız. Manisa sadece parklarla, bahçelerle değil, yeni yatırımlarla ileriye taşınmalı. Artık Başkanların başarı kriterleri şehre kazandırdıkları sosyal tesisler, okullar, kültür merkezleri, gibi şehrin gerçek ihtiyaçlarını karşılayacak gerçek hizmetlerdir. Ufkunuz, stratejiniz, hedefiniz bu yönde değilse şehri geliştirmeniz mümkün değildir." şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.