Manisa'da Bugün

BERK MERSİNLİ RAMAZAN AYINDA DOSTLUK ve KARDEŞLİĞİ YAŞAYALIM

SİYASET

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 Başkan Mersinli, mesajında Ramazan ayının acılardan ve ekonomik sıkıntılardan uzak bir ay olması dileğinde bulunarak, şu görüşlere yer verdi:

"Ramazan ayını hoşgörü ve huzur ortamında, Kuran’ın ışığında Hz. Muhammed (SAV) Efendimizin sünneti ve hayatı ile kaynaşma ve yaşama içinde geçmesi en büyük dilek ve temennimizdir.”

Merkez ilçe teşkilatı olarak, birçok anlamlı buluşmalar gerçekleştireceğini ve Ramazan ayı ile ilgili bütün hazırlıkların tamamlandığını kaydeden Berk Mersinli, “AK Parti ailesi olarak her zaman farklı ve çok sıcak gönül köprülerimiz olmuştur. Bizler teşkilatımızın tüm kademelerinde hizmet aşkıyla koşturan tüm mensuplarımızla gönül sofralarında halkımızla beraber Ramazan ayının güzelliğini paylaşacağız.

Merhamet ve en önemlisi paylaşma duygularının öne çıktığı bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerini sevindirmek, yardımlaşmak, onlara Ramazan’ın heyecanını doyasıya yaşatmak birlik beraberliğimizi, sosyal ilişkilerimizi olumlu yönde etkileyecek ve büyütecektir. Bu coğrafyanın birçok ülkesinde, ne yazık ki bitmeyen iç savaşlar, iç çatışmalar ve açlık gibi birçok sorun yaşanmaktadır. Savunmasız ve masum insanlar, gözünü maddi çıkarları ve hırsları bürümüş ülkeler tarafından çirkin ve bencil hedeflerine alet edilerek, birbirlerine düşürülmüş iç savaşlar içine sürüklenmiştir. Tüm dünyanın gözü önünde cereyan eden bu durum karşısında insanlık maalesef sınıfta kalmıştır. Böylesi olumsuz bir atmosferde idrak etmeye başlayacağımız mübarek Ramazan ayımız İnşallah İslam âlemi ve insanlık için uyanış ve entrikalardan kurtuluş vesilesi; kurulan tuzakları görmek ve anlamamıza sebep olur.

Yüce Allah’tan Ramazan ayında tüm Müslüman kardeşlerimiz için, ülkemizin birlik ve beraberliği, dostluk kardeşlik sevgi bağlarının güçlenmesi için dualarımızı eksik etmeyelim. İhtiyaç sahibi kardeşlerimize maddi ve manevi yardımlarımızla ulaşmaya çalışalım. Bu duygularla Mübarek Ramazan ayının tüm insanlık ve Müslüman âlemine huzur, kardeşlik ve barış getirmesi dileğiyle aziz milletimizin Ramazan ayını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.