Manisa'da Bugün

BERK MERSİNLİ'YE HALKTAN BÜYÜK DESTEK

SİYASET

Berk Mersinli ve yönetiminden büyük bir iftar daha: “Barbaros mahallesinde coşkulu iftar “

 Ramazan ayının ilk mahalle iftar programını Barbaros mahalle sakinleri ile iç içe yapan Ak Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve yönetimi, yoğun bir kalabalıkla orucunu açtı.

Başkan Mersinli ve yönetimi, Ramazan ayında kardeşlik, dayanışma, paylaşım ve yardımlaşma ruhunun pekiştirilmesini sağlamak amacıyla geleneksel iftar yemeği mahalle programının ilkini Barbaros Mahallesi’nde düzenledi. Barbaros Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına beklenenin üzerinde katılım olması heyecan yarattı. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği iftar yemeği programında; Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve yönetimi ve Mahallenin önde gelenleri ile birlikte çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Barbaros mahalle sakinlerinin Ramazan ayını kutlayan Başkan Berk Mersinli, “Barbaros iftar soframızda bulunan bu kalabalık birlik ve beraberliğimizin ne denli pekişmiş olduğunu göstermektedir. Orucumuzu birlikte açıyor, sevgiyle, muhabbetle sohbetler ediyoruz. Her zaman söylediğim gibi, Barbaros mahallesi, birlik, beraberlik ve dayanışmanın değişmez adresidir” dedi.

Başkan Mersinli, sevgilerin paylaşmakla artacağını, acıların paylaşmakla azalacağını belirterek, "Birlik beraberlik içinde, bu Ramazan ayında hep beraber lokmamızı paylaşarak birlikte güzel yarınlara ilerleyeceğiz. Herkes emin olsun ki, AK Parti iktidarında Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, geleceğiniz emin ellerde. Allah'ın izniyle biz bu çıktığımız yolculukta engellere takılmayacağız. Bu mübarek akşamda Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin, birlikteliğimizi daim etsin, kardeşliğimizin ve birlikteliğimizin artması için güç versin. Allah hepinizden razı olsun. Bu akşama vesile olandandan da, yedirenden de, içirenden de, yiyenden de Allah razı olsun. Ramazan ayınız mübarek olsun" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.